رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با CustonSelect در کتابخانه Farakhani 3


Kazem Forghani

سوال

سلام

دوستان من با Custom Select به Listview آیتم دو خطی با عکس اضافه کردم .

با این کد ها :

fara.CustomSelect("towlineandbitmap","SELECT * FROM tbl","ID","ID","ID",Null,"PIC",ListView1,Null,Null)

ولی نمی دونم چرا اصلا نشون نمی ده !

حتی این رو هم امتحان کردم :

SELECT * FROM tbl

خواهشا کمک.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلامی مجدد شهاب جان داداش اگر امکانش هست یه سورس کوچیک از فقط همین قسمت ( towlineandbitmap ) بزار تا دیگه سوالی نباشه تو این زمینه .

 

 

بازهم مرسی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام برادرم

امکانش هست، حتما هم میذارم، سورس رو سعی میکنم تا اخر هفته حتما ردیفش کنم

درست که شد، یه تاپیک جدید میزنم و اطلاع رسانی هم میکنم

ممنونم که استفاده میکنید

:gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بیت مپ رو ندادی بهش که...

dim bit1 as bitmap
fara.CustomSelect("twolineandbitmap","SELECT * FROM tbl","ID","ID","ID",Null,"PIC",ListView1,Null,bit1)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

بیت مپ رو ندادی بهش که...

dim bit1 as bitmap
fara.CustomSelect("towlineandbitmap","SELECT * FROM tbl","ID","ID","ID",Null,"PIC",ListView1,Null,bit1)

آخه شما مثال نزدی بودید آقا شهاب برا Custon Select .

می شه یه فیلم آموزشی کامل برای کلاس Custom Select ضبط کنید.

توی فیلم آموزش کامل نبود

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

:)

من یه سورس کامل براش مینویسم، میذارم

واقعا وقط فیلم اموزشی الان ندارم

تا شب سورس رو میذارم توی تاپیک کتاخونه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

بیت مپ رو ندادی بهش که...

dim bit1 as bitmap
fara.CustomSelect("towlineandbitmap","SELECT * FROM tbl","ID","ID","ID",Null,"PIC",ListView1,Null,bit1)

ولی بازم درست نشد!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پس مشکل داری توی دیتابیست، یا توی جداولت و .... که درست نشده

"ID","ID","ID"

چرا همه اینا رو ای دی زدی؟

تعریف کردیم که استرینگ بگیره

شما قسمتی که متن داره رو قرار بده اینجا!!!!!

وقتی ما تو بانک عدد داریم و میگیم بیا استرینگ بگیر، ممکنه کار نکنه،

این درسته که Auto Casting داریم تو B4A اما این برای دیتابیس هم صدق میکنه؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پس مشکل داری توی دیتابیست، یا توی جداولت و .... که درست نشده

"ID","ID","ID"

چرا همه اینا رو ای دی زدی؟

تعریف کردیم که استرینگ بگیره

شما قسمتی که متن داره رو قرار بده اینجا!!!!!

وقتی ما تو بانک عدد داریم و میگیم بیا استرینگ بگیر، ممکنه کار نکنه،

این درسته که Auto Casting داریم تو B4A اما این برای دیتابیس هم صدق میکنه؟؟؟

آخه من متن ندارم!

همش عکسه و می خوام آیدی ها رو متن اون لیست ویو کنم!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین اقای فرقانی

شما ای دی رو توی دیتابیس، اینت دادی یعنی عدده

من توی کتابخونه ، گفتم که بیاد و استرینگ بگیره برای این قسمت....

حالا شما میتونی از روش اصلی بری

اگرم میخوای، بده من سورس و دیتابیست رو ، یا یه دیتابیس مشابه، ببینم چه میشه کرد براش

شما مورد خاصی داری و دیگه کتابخونه ، نمیتونه همه ی موارد خاص شمارو برطرف کنه!!!

شما میخوای با cur.GetString بیای و ای دی بگیری که به نظر من، نمیشه!!!

بازم باهاش ور برو

سورست رو هم بذار من چک کنم!!! و حتما دیتابیست رو هم قرار بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببین اقای فرقانی

شما ای دی رو توی دیتابیس، اینت دادی یعنی عدده

من توی کتابخونه ، گفتم که بیاد و استرینگ بگیره برای این قسمت....

حالا شما میتونی از روش اصلی بری

اگرم میخوای، بده من سورس و دیتابیست رو ، یا یه دیتابیس مشابه، ببینم چه میشه کرد براش

شما مورد خاصی داری و دیگه کتابخونه ، نمیتونه همه ی موارد خاص شمارو برطرف کنه!!!

شما میخوای با cur.GetString بیای و ای دی بگیری که به نظر من، نمیشه!!!

بازم باهاش ور برو

سورست رو هم بذار من چک کنم!!! و حتما دیتابیست رو هم قرار بده

ببینید من حتی استرینگ هم دادم بهش باز کار نکرد.

شما می تونید برام یه سورس بنویسید که همین کار رو انجام بده؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما دیتابیستو بده
من نمیدونم چه جوریه دیتابیست، وقتشم ندارم بشینم دیتابیس درست کنم کاظم جان :gol:

شما سورس و بانکتو بذار، من ببینم مشکل چیه و اگه راهی باشه، براتون انجام بدم!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما دیتابیستو بده

من نمیدونم چه جوریه دیتابیست، وقتشم ندارم بشینم دیتابیس درست کنم کاظم جان :gol:

شما سورس و بانکتو بذار، من ببینم مشکل چیه و اگه راهی باشه، براتون انجام بدم!!!

باشه براتون پسام خصوصی می کنم!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام شهاب جان منم این مشکلو دارم وقتی CustomSelect قسمت singleline خوب کار میکنه ولی towlineandbitmap کار نمیکنه . همه راه هارو هم چک کردم هیچ اشکالی وجود نداره . مشکل از چیه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام عزیزم

به احتمال قوی یه مشکلی هست با عکساتون

مثلا میگم

سایزشون شاید یکی نباشه یا نمیدونم بیسیک نمیتونه خوب بخونه

با farakhani نسخه 2 هم یه چک بکنید

اگر موردی بود، بگید کدای روش اصلیشو براتون قرار بدم :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...