beny81 28 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ من برنامه مو compile میکنم این ارور رو میده B4A version: 5.20Parsing code. (0.00s)Compiling code. (0.08s)Compiling layouts code. (0.05s)Generating R file. (0.06s)Compiling generated Java code. Errorjavac 1.7.0_80src\com\fastest\cars\in\world\main.java:62: error: cannot find symbol if (anywheresoftware.b4a.objects.ServiceHelper.StarterHelper.startFromActivity(processBA, wl, true)) ^ symbol: variable StarterHelper location: class ServiceHelper1 errorلطفا سریع جواب بدید نیاز دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ بیسیک رو حذف و دوباره نصب کنید و جاواتون رو هم همینکارو انجام بدید. بازم نشد بیسیک رو جای دیگه نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ لطفا سریع جواب بدید نیاز دارم بعید میدونم این تیکه متنتون تاثیری داشته باشه روی پاسخ دادن بچه ها . فقط شخصیت خودتون رو زیر سوال میبرید ! در مورد رفع مشکل هم استاد آرتا راهنمایی های لازم رو انجام دادن ! فقط اضافه کنم که بیسیک رو که حذف کردید ... برای نصب مجدد در مسیر دیگه ای نصب رو انجام بدید ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ مشکل از کتابخونه هات هستش منم همین مشکل رو داشتم برنامه رو کامل حذف کن و دوباره نصب کن یادت باشه که کتابخونه ها رو کپی نکنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ بعید میدونم این تیکه متنتون تاثیری داشته باشه روی پاسخ دادن بچه ها . فقط شخصیت خودتون رو زیر سوال میبرید ! در مورد رفع مشکل هم استاد آرتا راهنمایی های لازم رو انجام دادن ! فقط اضافه کنم که بیسیک رو که حذف کردید ... برای نصب مجدد در مسیر دیگه ای نصب رو انجام بدید ! چشم مرسی از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ همه کارهایی که گفته بودید کردم اما بازم همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام شما یکاری کن بیا بیسیک رو Uninstall کن. بعد برو توی درایوی که نصب بوده و پوشه AnyWhere Software رو کلا پاک کنید. و اطلاعاتی رو هم اگه در Temp و AppData هستش رو هم پاک کنید.و ایندفعه بیسیک رو جای دیگه ای نصب کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام شما یکاری کن بیا بیسیک رو Uninstall کن. بعد برو توی درایوی که نصب بوده و پوشه AnyWhere Software رو کلا پاک کنید. و اطلاعاتی رو هم اگه در Temp و AppData هستش رو هم پاک کنید.و ایندفعه بیسیک رو جای دیگه ای نصب کنید. چشم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من این کار رو هم کردم ولی یه ارور جدید میده src\com\fastest\cars\in\world\textandimage.java:340: error: inconvertible typesmostCurrent._farakhani1._farakhaniimage("fast.db",mostCurrent._sql1,mostCurrent._cur1,"SELECT * FROM tbl Where id=",_listviewvalue,"image",(anywheresoftware.b4a.objects.drawable.CanvasWrapper.BitmapWrapper) anywheresoftware.b4a.AbsObjectWrapper.ConvertToWrapper(new anywheresoftware.b4a.objects.drawable.CanvasWrapper.BitmapWrapper(), (android.graphics.Bitmap)("bitmap1"))); ^ required: Bitmap found: String1 error لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دوستم این خطا دیگه مربوط به این تاپیک نیست لطفا واسه حل شدن مشکلتون تاپیک دیگه ای بزنید. ممنون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ بیسیک رو حذف و دوباره نصب کنید و جاواتون رو هم همینکارو انجام بدید. بازم نشد بیسیک رو جای دیگه نصب کنید. منظورتون از دوباره نصب کردن جاوا چیه منظورتون jdk هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ منظورتون از دوباره نصب کردن جاوا چیه منظورتون jdk هست بــلـــه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ بــلـــه باشه چشم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
beny81 28
من برنامه مو compile میکنم این ارور رو میده
B4A version: 5.20
Parsing code. (0.00s)
Compiling code. (0.08s)
Compiling layouts code. (0.05s)
Generating R file. (0.06s)
Compiling generated Java code. Error
javac 1.7.0_80
src\com\fastest\cars\in\world\main.java:62: error: cannot find symbol
if (anywheresoftware.b4a.objects.ServiceHelper.StarterHelper.startFromActivity(processBA, wl, true))
^
symbol: variable StarterHelper
1 error
لطفا سریع جواب بدید نیاز دارم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.