hoji 9 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام خدمت شمادوستان من نمیتونم دیتا بیسم رو به برنامه وصل کنم و دیتابیس رو در پوشه فایل قرار داده ام لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hoji 9 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ کسی نیست جواب منو بده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ خوب برای فراخانی دیتابیس راه های زیادی وجود داره من بهت پیشنهاد میکنم از کتابخونه فراخوانی استفاده کنی http://answercenter.ir/topic/5406-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-farakhani-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۴ شما باید این کد رو هم اضافه کنی ولی خوب باید ببینی می خوای دیتابیس رو فراخوانی کنی داخل چی If Sql1.IsInitialized = False Then Sql1.Initialize(File.DirInternal,"dicke.db",False) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hoji 9
با سلام خدمت شمادوستان من نمیتونم دیتا بیسم رو به برنامه وصل کنم و دیتابیس رو در پوشه فایل قرار داده ام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.