reza2001 587 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان عزیزم می خوام یه ادیت تکست بزارم و یه باتون با زدن باتون متن داخل ادیت تکست توی یه فایل تکست ذخیره شه دوستانی که میدونن راهنمایی کنن ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من توی فایل هام یه فایل تکست به نام name.txt گذاشتم . این کد ها هم تو رویداد کلیک باتون نوشتم : Dim GetTxt As String = EditText1.Text If GetTxt.Length <> 0 Then File.WriteString(File.DirInternal,"name.txt",GetTxt) End If مگه نباید بعد از نوشتن چیزی در ادیت تکست و زدن باتون متن ما توی اون ادیت تکست نمایش داده بشه !؟ اما اینطور نشد ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ بفرما این تاپیک احتمالا کمکتون کنه اینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من توی فایل هام یه فایل تکست به نام name.txt گذاشتم . این کد ها هم تو رویداد کلیک باتون نوشتم : Dim GetTxt As String = EditText1.Text If GetTxt.Length <> 0 Then File.WriteString(File.DirInternal,"name.txt",GetTxt) End If مگه نباید بعد از نوشتن چیزی در ادیت تکست و زدن باتون متن ما توی اون ادیت تکست نمایش داده بشه !؟ اما اینطور نشد ؟! با این کار فقط ذخیره سازی انجام شده. اگه میخواین دوباره همون متن وارد ادیت تکست بشه رویداد اکتیویتی کریت باید فراخوانیش کنید: edittext1.text=File.ReadString(File.DirInternal,"name.txt") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ الان من این کد رو نوشتم . برنامم رو ران گرفتم . متن رو نوشتم و رو باتون کلیک کردم . الان تو پوشه فایل ها فایل تکست رو باز کنم نباید متنم باشه ؟ فقط توی گوشی به خوبی ذخیره میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
phd.khosravi 64 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ دادش گلم این کار میشه ولی اصولی نیست که فایل بسازی کتابخونه Preference Activity رو فعال کن بعد Dim pa As PreferenceManager بعد تو رویداد باتن وقتی کلیک کردی اینو بنویس pa.SetString("save",edittext.Text) تو اکتیویتی کریت هم اینو بنویس edittext.Text = pa.GetString("save") دیگه لازم نیست فایل بسازی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من کل کاری که می خوام بکنم اینه : یه قسمت از برنامم نیاز به یک کلمه داره که با اون کاری انجام بده . من کلمه رو خودم وارد می کنم ! اما می خوام کاربر تو یه صفحه بیاد متن رو بنویسه و یه جایی ذخیره کنه . بعد من به جای نوشتن اون کلمه آدرس این فایل رو بدم تا فراخونیش کنه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ یک کدی شبیه با این رو توی رویداد کلیک باتونتون بنویسید : Dim GetTxt As String = Edt.Text If GetTxt.Length <> 0 Then File.WriteString(File.DirInternal,"LstData.txt",GetTxt) End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza2001 587 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلامی مجدد ! ببینید من می خوام تو یه اکتیویتی کاربر بیاد با استفاده از ادیت تکست و یه باتون یه کلمه رو توی فایل تکست ذخیره کنه اگه دوباره اومد تو برنامه و یه کلمه جدید نوشت بازم کلمه توی فایل نوت پد عوض بشه ! یعنی یه فایل نوت پد من توی فایل های برنامم گذاشتم . کاربر هر چی توی ادیت تکست مینویسه توی نوت پد ذخیره شه ! واقعا کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سلامی مجدد ! ببینید من می خوام تو یه اکتیویتی کاربر بیاد با استفاده از ادیت تکست و یه باتون یه کلمه رو توی فایل تکست ذخیره کنه اگه دوباره اومد تو برنامه و یه کلمه جدید نوشت بازم کلمه توی فایل نوت پد عوض بشه ! یعنی یه فایل نوت پد من توی فایل های برنامم گذاشتم . کاربر هر چی توی ادیت تکست مینویسه توی نوت پد ذخیره شه ! واقعا کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟! http://answercenter.ir/topic/1594-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AA%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-filewritestring/ اگه غیر از اینه که بگید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام به همه دوستان عزیزم
می خوام یه ادیت تکست بزارم و یه باتون
با زدن باتون متن داخل ادیت تکست توی یه فایل تکست ذخیره شه
دوستانی که میدونن راهنمایی کنن
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.