Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سلام و درود خدمت اساتید عـــــــزیـــــــــــــــز اموزش دریافت RSS سایت ها و ساخت ی برنامه ساده خبری انلاین ابتدا کتابخانه های زیر رو فعال کنید HTTP Phone XmlSax خوب ما میخوایم برای این ادرس برنامه رو بسازیم http://www.yjc.ir/fa/rss/allnews اخبارش هم به روزه ابتدا در قسمت Process_Globals Dim Parser As SaxParser Dim HttpClient1 As HttpClient Dim Hr As HttpRequest Dim Str1 As String سپس در Sub Globals Dim GetListView As ListView Dim Title, Link, PubDate, Description As String Dim BufferText As String Dim NewFeed As String اینجا GetListView همون لیست وویوی هستش ک توی دیزاینر ادد کردیم و میخوایم عناوین درش نشون داده بشه خوب شروع میکنیم در قسمت Activity_Create GetListView.Width = 100%x GetListView.Height = 100%y Parser.Initialize HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet("http://www.yjc.ir/fa/rss/allnews") HttpClient1.Execute(Hr, 1) اینجا اومدیم ک طول و ارتفاع لیست ویومونو 100% کردیم و HttpClient1 رو Initialize کردیم و ادرس RSS مورد نظرو بهش دادیم حالا میایم ی ساب ایجاد میکنیم ب نام : HttpClient1_ResponseSuccess(Response As HttpResponse, TaskId As Int) و در اون مینویسیم : Sub HttpClient1_ResponseSuccess(Response As HttpResponse, TaskId As Int) ProgressDialogShow("لطفا صبر کنید") Response.GetAsynchronously("GetGetListView", File.OpenOutput(File.DirDefaultExternal, "RSS.xml", False), True, TaskId) End Sub حالا ی ساب دیگه ایجاد میکنیم ا اگه خطایی پیش اومد بهمون بگه : HttpClient1_ResponseError(Response As HttpResponse, Reason As String, StatusCode As Int, TaskId As Int) Sub HttpClient1_ResponseError(Response As HttpResponse, Reason As String, StatusCode As Int, TaskId As Int) If Response <> Null Then Msgbox("Error: " & Response.GetString("UTF8"), "Connection Error") Response.Release End If End Sub سپس ی ساب دیگه ایجاد میکنیم واسه وقتی ک تموم شد ایتم های لیست ویومون دریافت شدن : GetGetListView_StreamFinish(Success As Boolean, TaskId As Int) Sub GetGetListView_StreamFinish(Success As Boolean, TaskId As Int) ProgressDialogHide If Success = False Then Msgbox(LastException.Message, "Error") Return End If Dim In As InputStream In = File.OpenInput(File.DirDefaultExternal, "RSS.xml") Parser.Parse(In, "Parser") In.Close NewFeed = File.ReadString(File.DirDefaultExternal, "RSS.xml") End Sub و ساب اخر رو هم ایجاد میکنیم با نام : Parser_EndElement(Uri As String, Name As String, Text As StringBuilder) If Parser.Parents.IndexOf("item") > -1 Then If Name = "title" Then Title = Text.ToString Else If Name = "link" Then Link = Text.ToString Else If Name = "pubdate" Then PubDate = Text.ToString Else If Name = "description" Then Description = Text.ToString End If End If If Name = "item" Then GetListView.AddSingleLine2(Title, Description) Dim Label2 As Label Label2 = GetListView.SingleLineLayout.Label Label2.TextSize = 15 Label2.Left = Label2.width - 5dip Label2.TextColor = Colors.White و در اخر هم باید ی ساب واسه GetListView تعریف کنیم ک وقتی روی ایتمش کلیک شد ی متن اون خبرو نشون بده GetListView_ItemClick(Position As Int, Value As Object) Sub GetListView_ItemClick(Position As Int, Value As Object) Str1 = Value StartActivity("Matn") End Sub ی اکتیویتی هم میسازیم با نام Matn ک وقتی روی ایتم های لیست ویو کلیک شد بره داخل اون و متن خبرو نمایش بده واسه نمایش متن خبر هم میشه از وب وییو استفاده کرد هم با مرورگر خود گوشی باز کرد در اکتیویتی Matn : Sub Globals Private WebView1 As WebView End Sub ودر Activity_Create Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) WebView1.LoadHtml(""&Main.Str1) End Sub وب وییو میاد و Str1 رو ک در اکتیویتی Main مشخص کردیم باز میکنه خــــســــــتــــــه شــــــــــدم انقد تایپ کردم :zoor: مـــــــــــــــــــــــــوفــــــــــــــــــــق بــــــــــــــــــــاشـــــــــــــــــــیـــــــــــــــد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ممنون از مطلب مفیدت با سایت http://www.appyet.com/ هم میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ گفتم شاید کسی مشکلی داشته باشه با کدا سورس هم پیوست شد رمز فایل فشرده : basic4android.org تـازه هـا.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ آقا یه سوال : چرا من وقتی توی ادیت باکس آدرس رو مینویسم و آدرسو میریم توی یه String و اون متغیر رو به جای ادرس مینویسم این ارور رو میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ اگر ک میخواید ادرس رو داخل ادیت تکست بذارید از کد زیر استفاده کنیدفقط حتما حتما حتما دقت داشته باشین ک تمامی کدهای زیر رو از قسمت Activity_Create پاک کنید و در ساب یک دکمه مثل دکمه Load Rss قرار بدین Private EditText1 As EditText Parser.Initialize HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet(EditText1.Text) HttpClient1.Execute(Hr, 1) ببخشید من با موبایلم نمیتونم از تگ کد استفاده کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اگر ک میخواید ادرس رو داخل ادیت تکست بذارید از کد زیر استفاده کنید فقط حتما حتما حتما دقت داشته باشین ک تمامی کدهای زیر رو از قسمت Activity_Create پاک کنید و در ساب یک دکمه مثل دکمه Load Rss قرار بدین Private EditText1 As EditText Parser.Initialize HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet(EditText1.Text) HttpClient1.Execute(Hr, 1) ببخشید من با موبایلم نمیتونم از تگ کد استفاده کنم داداش من تویه یه اکتیویتی دیگه تکست ادیت رو گزاشتم مقدارشم ریختم تویه یه متغیر اگه بخوام از متغیر استفاده کنم باید چیکار کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ خوب مثلا شما ادیت تکستو توی اکتیویتی Main گذاشتیدو مقدار اونو برابر با ی متغیر از نوع String یا رشته قرار دادیددر Sub Globals اکتیویتی Main : Private EditText1 As EditText Dim s As String s = EditText1.Text و حالا میخواین توی ی اکتیویتی دیگه ادرس String یا رشته ک اونو با اسم s معرفی کردین بدیمدر ساب دکمه Load Rss در اکتیویتی دیگه : Parser.Initialize HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet(Main.s) HttpClient1.Execute(Hr , 1) ب همین سادگیSent from my D2502 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ خوب مثلا شما ادیت تکستو توی اکتیویتی Main گذاشتید و مقدار اونو برابر با ی متغیر از نوع String یا رشته قرار دادید در Sub Globals اکتیویتی Main : Private EditText1 As EditText Dim s As String s = EditText1.Text و حالا میخواین توی ی اکتیویتی دیگه ادرس String یا رشته ک اونو با اسم s معرفی کردین بدیم در ساب دکمه Load Rss در اکتیویتی دیگه : Parser.Initialize HttpClient1.Initialize("HttpClient1") Hr.InitializeGet(Main.s) HttpClient1.Execute(Hr , 1) ب همین سادگی Sent from my D2502 using Tapatalk داداش باز همون ارور رو داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ یه جا خوندم url باید encode بشه ولی نمیدونم چجوری ... http://stackoverflow.com/questions/23356771/illegal-character-in-query-at-index http://stackoverflow.com/questions/12816674/exception-illegal-character-in-query-at-index-in-android لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ شما اجازه بدین من فردا واستون سورس مینویسم الان دسترسی ب پی سی ندارم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aloneboy7617 155 ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلام آقا من میخوام وقتی رو تیتر خبر کلیک شد داخل برنامه چیزی باز نکنه بره به همون خبر تو همون سایت دوستان میشه راهنمایی کنید؟؟؟ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[email protected] 2 ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ، آقا تو رو خدا این آموزش رو ادامه بدید ، مثلا چه طوری عکس ها رو از هر خبر دریافت کنیم و توی لیست ویو بارگزاری کنیم ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ سلام ، آقا تو رو خدا این آموزش رو ادامه بدید ، مثلا چه طوری عکس ها رو از هر خبر دریافت کنیم و توی لیست ویو بارگزاری کنیم ؟؟؟ سوال منم هست چه جوری عکس خبر رو هم نشون بدیم و تو ادامه مطلب با عکسش باشه نه فقط متن با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ من دقیقا همه کار ها رو درست انجام دادم ولی مطالب رو پیدا نمیکنع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ من دقیقا همه کار ها رو درست انجام دادم ولی مطالب رو پیدا نمیکنع احتمالا مشکل از لینک که به برنامه دادین من همین الان با یه لینک یه سایت خبری دیگه تست کردم درست بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ من دقیقا همه کار ها رو درست انجام دادم ولی مطالب رو پیدا نمیکنع سلام با تشکر از اقای بیات خطایی چیزی میده ؟؟؟ عکس از خطا قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ مرسی یه دنیا ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezn 68 ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۴ الیاس جان این امکان هارو واسش اضافه کن، دمت گرم 1- مطالبی که دریافت میکنه رو ذخیره کنه، یعنی وقتی که نت قطع میشه مطالب نپره 2- وقتی نت وصله و اون سایت بروز میشه، یه مسیج بیاد و بگه که آیا میخوایید برنامه بروز بشه 3- مطالبی که از rss میگیره رو با یه دکمه بشه به اشتراک گذاشت حالا هر کدوم رو تونستی بزار، اگه سه تاش رو بزاری که خیلی آقایی ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۴ من بار اول وارد برنامه میشم نشون میده کاملا هم درست نشون میده بار دوم به بعد نشون نمیده خطا هم نمیده فقط چیزی رو باز نمیکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamedgn 30 ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ سلام میشه یه آموزشی بذارید که به جای اینکه تو لیست ویو نمایش بده تو دیتا بیس ذخیره کنه.اخه من واسه عنوان خبر ها کارت طراحی کردم.در ضمن من باید این کد ها رو تو اکتیویتی main بنویسم یا اکتیویتی ای که کارت ها رو لود میکنه؟یه سوال دیگه هم داشتم:چطوری میشه از تو بیسیک تعداد فیلد های دیتا بیس رو به دست اورد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.