به نام خدا سلام . اقا من دوتا سوال مهم دارم که امیدوارم بتوانم منظورمو به طور کامل برسونم و شما هم کمکم کنید .
1 ) اولین سوالم در مورد سرویسه . دوستان من یه سورس سنسور لرزشی استفاده میکنم که با استفاده از سرویس نوشته شده . و میخوام کاری کنم که زمانی حتی کاربر نرم افزار رو کامل بست . سنسور کار کنه و تا زمانی که سرویس متوقف نشده این نرم افزار کار کنه . میدونم که باید از سرویس استفاده کرده . و استفاده هم کردم اما درست کار نمیکنه و زمانی که نرم افزار رو از قسمت برنامه های فعال میبندم نرم افزار متوقف میشه . اینم سورس سرویسم .
#Region Service Attributes
#StartAtBoot: True
#StartCommandReturnValue: android.app.Service.START_STICKY
#End Region
'pejman nikravan
'basic4android.org
Sub Process_Globals
Dim sensor As PhoneSensors
Dim sounds As SoundPool
Dim bounceId As Int
End Sub
Sub Service_Create
sensor.Initialize(sensor.TYPE_ACCELEROMETER)
shake2.CallBackActivity = ""
sounds.Initialize(1)
sensor.StartListening("sensor")
bounceId = sounds.Load(File.DirAssets, "break.mp3")
End Sub
Sub Service_Start (StartingIntent As Intent)
End Sub
Sub sensor_SensorChanged (Values() As Float)
shake2.HandleSensorEvent(Values)
End Sub
Sub ShakeEvent
Dim p As PhoneVibrate
p.Vibrate(300)
sounds.Play(bounceId, 1, 1, 1, 0, 1)
End Sub
Sub Service_Destroy
End Sub
2 ) سوال بعدیم در مورد یک edit text هستش که میخوام یه صفحه تنظیمات بسازم و کاربر در این ادیت تکست هر چیزی که نوشت در یه قسمت از سورس نرم افزار ست بشه . یعنی خودش بتونه میزان حساسیت سنسور بالا رو به صورت دستی اضافه کنه . دوستان اگر متوجه نشدید بگید که واضح تر بگم . شرمنده . منتظرم .
سوال
pardazeshmovazi 21
به نام خدا سلام . اقا من دوتا سوال مهم دارم که امیدوارم بتوانم منظورمو به طور کامل برسونم و شما هم کمکم کنید .
1 ) اولین سوالم در مورد سرویسه . دوستان من یه سورس سنسور لرزشی استفاده میکنم که با استفاده از سرویس نوشته شده . و میخوام کاری کنم که زمانی حتی کاربر نرم افزار رو کامل بست . سنسور کار کنه و تا زمانی که سرویس متوقف نشده این نرم افزار کار کنه . میدونم که باید از سرویس استفاده کرده . و استفاده هم کردم اما درست کار نمیکنه و زمانی که نرم افزار رو از قسمت برنامه های فعال میبندم نرم افزار متوقف میشه . اینم سورس سرویسم .
2 ) سوال بعدیم در مورد یک edit text هستش که میخوام یه صفحه تنظیمات بسازم و کاربر در این ادیت تکست هر چیزی که نوشت در یه قسمت از سورس نرم افزار ست بشه . یعنی خودش بتونه میزان حساسیت سنسور بالا رو به صورت دستی اضافه کنه . دوستان اگر متوجه نشدید بگید که واضح تر بگم . شرمنده . منتظرم .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.