رفتن به مطلب
  • 0

مشکل با کد دیتابیس در لیمیت


الهام

سوال

سلام

 

ببندید من آومد به وسیله لیمیت کردن اطلاعاتو از دیتابیس میخونم
 

حالا تو اسکرول چنجر میخوام قبل از این که 10تای بعدی رو بخونه یه شرت بزارم براش یعنی مثلا بگم 10تا 10تا اضافه کن به اسکرول به شرطی که آیدی اونایی که اظافه میکنی 2 باشه 

 

اینم کدی که هرکاری کردم نتونستم درستش کنم

 

 

تو رو خدا یکی کمک کنه  :gol:

cur=s.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl1 where id between 0 AND 10 OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10))

اینم کد اصلی 

	cur=s.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl1  OFFSET LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10))

من میخخوام به این کد بالا یه شرط اضافه کنم باید چیکار کنم

 

خواهش میکنم جواب بدید تا مشکلم حل شه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

 

اینو خریدم 

 

چرا کسی کمک نمی کنه :kotak:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقای ایزدی لطفا جواب سوال منو هم بدید

 

به خدا گیر کردم تو این کد

درود

بنده حقیقتا تاپیک رو دیدم همون اول ولی دیدم چون پست اول رو 7:51 زده بودید و پست دوم رو 9:41 زده بودید که اسپم محسوب میشد

صبر کردم که بعدا جواب بدم :)

 اسپم ندید و به بچه ها و قوانین انجمن احترام بگذارید :gol:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

بنده حقیقتا تاپیک رو دیدم همون اول ولی دیدم چون پست اول رو 7:51 زده بودید و پست دوم رو 9:41 زده بودید که اسپم محسوب میشد

صبر کردم که بعدا جواب بدم :)

 اسپم ندید و به بچه ها و قوانین انجمن احترام بگذارید :gol:

 

چشم دیگه به خدا رعایت میکنم 

فقط ایندفع رو جواب بدید آقای ایزدی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

بنده قبلا یادم رفته بود که کلمه OFFSET  رو از کوئری حذف کنم.

چون زمانی که از کلمه LIMIT  استفاده کردم و بعدش 2تا پارامتر رو با (,) جدا کنیم اولین پارامتر به عنوان OFFSET شناخته میشه و نیازی نیس دیگه کلمه OFFSET رو در کوئری بکار ببریم

شما این کوئری رو تست کنید :

cur=s.ExecQuery2("SELECT * FROM tbl1 WHERE id BETWEEN 0 AND 10 LIMIT ?,?",Array As String(TenRecordPlus,10))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خسته نباشید

یکی بگه این خطا تو خط 32 چی میگه و باید کد رو چطوری ویرایش کنم درست شه .
 

ListView1.AddSingleLine(Cur.GetString("Name"))
 


158.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خطایی موجود نیست شما خودت روی لاین 32 بریک پوینت ایجاد کردین ظاهرا همه چیز درسته باید ساختار دیتابیس یا کوئریتونو چک کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...