رفتن به مطلب
  • 0

مشکل استفاده کد در سرویس


shahan148

سوال

سلام دوستان

 

چکونه من از کد زیر  در سرویس  استفاده کنم

 

 

Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then

 

 

end if

 

 

با تشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

20 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

خطا میده خودتون تست کنید

اینو تو اکتیویتی mainبنویس:

Sub exiting 
   Activity_KeyPress(KeyCodes.KEYCODE_BACK)
End Sub


Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
 If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
 Activity.Finish
  End If
 End Sub

و اینو تو سرویست بنویس:

CallSub(main,"exiting")

برا من که جواب میده پس برا شما هم باید جواب بده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

نمیتونید همچین کاری بکنید عزیز. اگرم بشه ، تقریبا میشه همون کی لاگر که نیازمند روت هست.

 

فرضا روت باشه  چطوری میشه این کار را کرد

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تو سایت منبع گشتم اقای ارل گفته امکان چنین کاری اصلا وجود نداره. البته نظر اقا ذاکر هم محترمه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من تو سایت منبع گشتم اقای ارل گفته امکان چنین کاری اصلا وجود نداره. البته نظر اقا ذاکر هم محترمه.

داداش من اول کد منو امتحان میکردی اونموقع زیر سوالش میبردی؛من با آقای ارل کارندارم ولی کد من 100 درصد جواب میده ؛باورت نمیشه امتحانش کن،اگه جواب سوالو بلد نیستین جواب دیگرانو زیر سوال نبرین لطفا

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرضا روت باشه  چطوری میشه این کار را کرد

سلام

از کال ساب استفاده کن ببین جواب میده:

CallSub(Main,"Activity_KeyPress")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش من اول کد منو امتحان میکردی اونموقع زیر سوالش میبردی؛من با آقای ارل کارندارم ولی کد من 100 درصد جواب میده ؛باورت نمیشه امتحانش کن،اگه جواب سوالو بلد نیستین جواب دیگرانو زیر سوال نبرین لطفا

من جواب سوال رو ندادم نظر اقای ارل رو منتقل کردم حالا چون شما می فرمایید و کد رو شما نوشتید بله صد در صد درسته و حتما کار میکنه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

از کال ساب استفاده کن ببین جواب میده:

CallSub(Main,"Activity_KeyPress")

 

تو سرویس می خوام کار کنه Activity.Finish  میزنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب اینو تو اکتیویتی mainبنویس:

Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
 
 activity.finish
end if

و اینو تو سرویست بنویس:

CallSub(Main,"Activity_KeyPress")
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینو تو اکتیویتی mainبنویس:

Sub exiting 
   Activity_KeyPress(KeyCodes.KEYCODE_BACK)
End Sub


Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
 If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
 Activity.Finish
  End If
 End Sub

و اینو تو سرویست بنویس:

CallSub(main,"exiting")

برا من که جواب میده پس برا شما هم باید جواب بده

 

 

آقای zaker این درسته اما من می خوام یه برنامه مثل کیلاگر بنویسم یعنی هر دکمه ای که زده میشه تو فایل دخیره کنه

 

این کد شما تا زمانی که اکتیویتی بسته نباشه کار می کنه در غیر این صورت کاری انجام نمیده

 

بازم ممنون از زحمتتون راهی به نظرتون رسید راهنمایی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی سرویس فک نکنم بتونید ازش استفاده کنیدچون سرویس توی پس زمینه فعالیت داره و شما بخوایید Back  رو بزنید خب هر برنامه ای اکتیویتی اون اجرا باشه برمیگرده به عقب.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خب بزارید راحتتون کنم توی بکگراند و سرویس نمی تونید این عمل رو انجام بدید

با این حال شما نمی تونید کاراکتر های ورودی که از کیبورد پیش فرض آندروید هستش چیزی رو گوش بدید یا به نحوی لیستنر تعریف کنید ( خارج از اکتیویتی)

و در نهایت این پست رو مشاهده کنید :

http://stackoverflow.com/questions/27245185/android-key-logger

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خب بزارید راحتتون کنم توی بکگراند و سرویس نمی تونید این عمل رو انجام بدید

با این حال شما نمی تونید کاراکتر های ورودی که از کیبورد پیش فرض آندروید هستش چیزی رو گوش بدید یا به نحوی لیستنر تعریف کنید ( خارج از اکتیویتی)

و در نهایت این پست رو مشاهده کنید :

http://stackoverflow.com/questions/27245185/android-key-logger

مطلب مفیی بود آقا مجید. شرمنده امروز همه پسندهام رو خرج کردم. تعداد پسندها در یک روز چقدره؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقای zaker این درسته اما من می خوام یه برنامه مثل کیلاگر بنویسم یعنی هر دکمه ای که زده میشه تو فایل دخیره کنه

 

این کد شما تا زمانی که اکتیویتی بسته نباشه کار می کنه در غیر این صورت کاری انجام نمیده

 

بازم ممنون از زحمتتون راهی به نظرتون رسید راهنمایی کنید

داداش من من نمیدونم برنامه کیلاگر چی هست لطفا بیشتر توضیح بده که دقیقا میخوای چیکار کنی تا اگه بلد بودم کمکت کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همینطورکه مجید جان گفت ، این کد مال رویداد Activity_KeyPress ینی مال فشردن کلید اکتیویتی هست

و تو سرویس هم اکتیویتی در کار نیست و پشت زمینه کارها انجام میشه.

 

با این کد فکر نکنم امکان انجامش باشه./

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی سرویس فک نکنم بتونید ازش استفاده کنیدچون سرویس توی پس زمینه فعالیت داره و شما بخوایید Back  رو بزنید خب هر برنامه ای اکتیویتی اون اجرا باشه برمیگرده به عقب.

 

مجید جان می خوام از کلید ها تو سرویس استفاده کنم

 

حقیقت می خوام یه برنامه بسازم که تمام کلید های زده شده توسط کاربر  را تو برنامه  ذخیره کنه  مثل کیلاگر ها

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش من من نمیدونم برنامه کیلاگر چی هست لطفا بیشتر توضیح بده که دقیقا میخوای چیکار کنی تا اگه بلد بودم کمکت کنم

داداش هر كليدي از كيبورد زده شد برنامه تشخيص بده فلان كليد از كيبورد زده شده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی سرویس فک نکنم بتونید ازش استفاده کنیدچون سرویس توی پس زمینه فعالیت داره و شما بخوایید Back  رو بزنید خب هر برنامه ای اکتیویتی اون اجرا باشه برمیگرده به عقب.

 

 

سلام آقا مجید من تو سرویس چطوری می تونم از کلید ها استفاده کنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آقا مجید من تو سرویس چطوری می تونم از کلید ها استفاده کنم

نمیتونید همچین کاری بکنید عزیز. اگرم بشه ، تقریبا میشه همون کی لاگر که نیازمند روت هست.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

خب بزارید راحتتون کنم توی بکگراند و سرویس نمی تونید این عمل رو انجام بدید

با این حال شما نمی تونید کاراکتر های ورودی که از کیبورد پیش فرض آندروید هستش چیزی رو گوش بدید یا به نحوی لیستنر تعریف کنید ( خارج از اکتیویتی)

و در نهایت این پست رو مشاهده کنید :

http://stackoverflow.com/questions/27245185/android-key-logger

 

سلام آقا مجید پس چطوری میشه کیلاگر ساخت من خودم دیدم برنامه اندروید که تمام کلید ها را  ذخیره کرده البته با b4a نمی دونم بوده یا نه ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

خب اینو تو اکتیویتی mainبنویس:

Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean
If KeyCode = KeyCodes.KEYCODE_BACK Then
 
 activity.finish
end if

و اینو تو سرویست بنویس:

CallSub(Main,"Activity_KeyPress")

 

خطا میده خودتون تست کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...