رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در علاقه مندیها در پنل


الهام

سوال

سلام دوستان

اول بگم که از آقای ایزدی انتقاد شدید دارم یعنی خیلی خیلی کار بدی کردی آقای ایزدی :kotak:

 

دوم اینکه دوستان من تو علاقه مندیها تو پنل مشکل دارم

 

یعنی پس از اینکه روی دیکمه میزنم به علاقه مندیها اضافه میشه ولی میرم علاقه مندیها و ستارشو برمیدارم تا از لیست حذف بشه 

همون لحظه از لیست حذف نمیشه و باید از اکتویتی بیرون بری تا حذف بشه 

 

 

 

باید چیکار کنم

 

 

تو رو خدا این یکی حداقل جواب بدید :roomNemishe:  :(

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

سلام شما با پنل لیست ویو درست کردی ؟

 

میای واسه هر کدوم یه ایدی تعریف میکنی وقتی شماره بندی شدن موقع پاک کردن از ایدی استفاده کن و همون لحظه پاک میشه اگر اینم متوجه نشدید سورس رو قرار بده

 

موفق باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی این پکیج کاملا علاقمندی اموزش داده شده.

هم به وسیله لیست ویو و هم مولتی پنل.

http://answercenter.ir/index.php?app=nexus&module=payments&section=store&do=item&id=23

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مجید من علاقه مندیها رو بلدم فقط یه مشکل دارم اونم اینکه پس از آپدیت دیتابیس اطلاعات سریع از لیست حذف نمیشه 

لطفا یه راهنمایی کنید

ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد مربوط به علاقمندی رو قرار بدید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد مربوط به علاقمندی رو قرار بدید.

این کد مربوط به دکمه علاقه مندیها

Sub ImageView_fav1_Click
	Dim img As ImageView
	img=Sender
	
cur=act_matalb.s.ExecQuery("Select * from tbl_geyah ")
cur.Position=img.Tag
	
If cur.GetInt("fav")=1 Then
Dim bb As Bitmap
bb.Initialize(File.DirAssets,"fav0.png")
img.Bitmap=bb
act_matalb.s.ExecNonQuery("UPDATE tbl_geyah SET fav = 0 WHERE id ="& cur.GetInt("id"))

Else if cur.GetInt("fav")=0 Then
Dim bb As Bitmap
bb.Initialize(File.DirAssets,"fav1.png")
img.Bitmap=bb

act_matalb.s.ExecNonQuery("UPDATE tbl_geyah SET fav = 1 WHERE id ="& cur.GetInt("id"))
Log(cur.GetInt("id"))
End If


	
End Sub

خیلی خیلی ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببینید دوست من شما توی رویداد کلیک ImageView  بیایید کوئری رو به این  شکل تعریف کنید :

	Dim img As ImageView 
	img = Sender
	Dim cr As Cursor
	cr = Bank.ExecQuery("SELECT fav FROM tbl WHERE id="&img.Tag)
	cr.Position = 0

خب این روش بهتریه که ما فقط بیاییم همون رکوردی که رو ی عکسش کلیک کردیم بگیریم.حالا بعد همون شرطتون رو قرار بدید.حالت 0 و 1 رو کنترل کنید.

دیگه کار خاصی نمی خواد.اگه هم دیدید عکسش تغییر نکرد بدون مشکل توی عوض کردن عکسه وگرنه مقدار فیلدش توی دیتابیس تغییر می کنه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

از این کد الگو برداری کنید :

Sub Fav_Click
Dim id As Int

id= Main.cur1.GetString("id")
 If Favv=0 Then

  Main.cur1.Position=0
  Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'")
 
 ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False)
Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f1.png"))
 Else 
  Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 0 where id ='" & id & "'")
  Main.cur1.Position=0
 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) 
Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f0.png"))
 End If
  Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1  where id ='" & id & "'")
  Main.cur1.Position=0
  Favv= Main.cur1.GetString("fav")
End Sub
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

درود

از این کد الگو برداری کنید :

Sub Fav_Click
Dim id As Int

id= Main.cur1.GetString("id")
 If Favv=0 Then

  Main.cur1.Position=0
  Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 1 where id ='" & id & "'")
 
 ToastMessageShow("مطلب مورد نظر با موفقیت به لیست علاقه مندی ها اضافه شد",False)
Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f1.png"))
 Else 
  Main.sql1.ExecNonQuery("UPDATE tbl1 SET Fav = 0 where id ='" & id & "'")
  Main.cur1.Position=0
 ToastMessageShow( "مطلب مورد نظر از لیست علاقه مندی ها خارج شد",False) 
Fav.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"f0.png"))
 End If
  Main.cur1= Main.sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1  where id ='" & id & "'")
  Main.cur1.Position=0
  Favv= Main.cur1.GetString("fav")
End Sub

 

آقای ایزدی تشکر به خاطر جوابتون ولی تو این کدتون کدهای نامفهومی هستن اینا به چی اشاره میکنن

id= Main.cur1.GetString("id")

Main.cur1.Position=0

 
خواهش این یه دفع رو کمک کنید آقای ایزدی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مجید من علاقه مندیها رو بلدم فقط یه مشکل دارم اونم اینکه پس از آپدیت دیتابیس اطلاعات سریع از لیست حذف نمیشه 

لطفا یه راهنمایی کنید

ممنون

فکر کنم مشکل شما اینه که کدهاتونو باید تو اکتیویتی ریسام بنویسید نه اکتویتی کریت وقتی میگین با بستن و باز کردن اکتویتی مشکل حل میشه و حذف میشه یعنی کدتون درسته و نیازی به تغییر کد ندارید فقط جایی که کداتونو نوشتید اشتباهه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فکر کنم مشکل شما اینه که کدهاتونو باید تو اکتیویتی ریسام بنویسید نه اکتویتی کریت وقتی میگین با بستن و باز کردن اکتویتی مشکل حل میشه و حذف میشه یعنی کدتون درسته و نیازی به تغییر کد ندارید فقط جایی که کداتونو نوشتید اشتباهه

 

ممنون بزارید ببینم با گفته شما مشکل حل میشه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون بزارید ببینم با گفته شما مشکل حل میشه

 

آقا تو اکتویتی  ریسام که نمیشه ساب بالایی رو نوشت ارور میده 

 

آقای ایزدی باز ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه اروری میده چرا نمیشه نوشت؟

ببین برادر من شما منظور منو نفهمیدید نباید ساب بالایی رو بنویسید که ساب فراخونی اونایی که به عنوان fav علامت زده شدنو باید بزاری همون سابی که تو اکتویتی کریت مورد علاقه هاتو فراخونی میکنه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

@@الهام, لطفا اسپم ندید . امتیاز منفی میگیرید باز گلگی نکنید از بنده و یا سایر مدیران :fekr:

کدی که بهتون دادم کامله کامله

هیچ مشکلی هم نداره

عینا کدی هست که توی سورس کتاب یخ ازش استفاده شده :ok:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه اروری میده چرا نمیشه نوشت؟

ببین برادر من شما منظور منو نفهمیدید نباید ساب بالایی رو بنویسید که ساب فراخونی اونایی که به عنوان fav علامت زده شدنو باید بزاری همون سابی که تو اکتویتی کریت مورد علاقه هاتو فراخونی میکنه

 

اولندش من برادر نیستم خواهرم

 

یعنی تموم کدایی که تو اکتویتی کریت دارمو بیارم بریزم تو اکتویتی ریسام

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید من تازه اومدم این انجمن نمیدونستم اسم کاربرارو کجا مینویسه

تست کنید و اسپم ندید ویلا منم منفی میگیرم :oops:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

آقای ایزدی تشکر به خاطر جوابتون ولی تو این کدتون کدهای نامفهومی هستن اینا به چی اشاره میکنن

id= Main.cur1.GetString("id")

Main.cur1.Position=0

 
خواهش این یه دفع رو کمک کنید آقای ایزدی

شما چطور نمیدونید اینا چین بعد دارین با دیتابیس کار میکنید به حق چیزای ندیده و نشنیده این b4a چه قدرتی داره!!!! :crazy:

ببینید ایشون ی متغییر سراسری در اکتیویتی main دارن که اینا صداش زدن همین! :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما چطور نمیدونید اینا چین بعد دارین با دیتابیس کار میکنید به حق چیزای ندیده و نشنیده این b4a چه قدرتی داره!!!! :crazy:

ببینید ایشون ی متغییر سراسری در اکتیویتی main دارن که اینا صداش زدن همین! :)

 

اینا رو میدونم بابا 

اینا اومدن کدای اصلی رو زیرش تعرف کردن منم ندیدم

ببین تا امتیازه منفی نگرفتم اسپم نده

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

اینا رو میدونم بابا 

اینا اومدن کدای اصلی رو زیرش تعرف کردن منم ندیدم

ببین تا امتیازه منفی نگرفتم اسپم نده

توجیه جالبی بود!

شوخی کردم امیدوارم ناراحت نشین

مشکلتون حل شده بگین تا اگر بقیه هم همین مشکلو داشتن بتونن حلش کنن اگرم نشده تا یه فکری به حالش بکنم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...