الهام 13 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 سلام دوستان اول بگم که از آقای ایزدی انتقاد شدید دارم یعنی خیلی خیلی کار بدی کردی آقای ایزدی دوم اینکه دوستان من تو علاقه مندیها تو پنل مشکل دارم یعنی پس از اینکه روی دیکمه میزنم به علاقه مندیها اضافه میشه ولی میرم علاقه مندیها و ستارشو برمیدارم تا از لیست حذف بشه همون لحظه از لیست حذف نمیشه و باید از اکتویتی بیرون بری تا حذف بشه باید چیکار کنم تو رو خدا این یکی حداقل جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 6 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 الهام شما باید مفهموم تگ سندر رو بلد باشی تا بتونی کار که میخای رو انجام بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
الهام 13 ارسال شده در 6 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2015 نشد که نشد لطفا یکی جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
الهام 13
سلام دوستان
اول بگم که از آقای ایزدی انتقاد شدید دارم یعنی خیلی خیلی کار بدی کردی آقای ایزدی
دوم اینکه دوستان من تو علاقه مندیها تو پنل مشکل دارم
یعنی پس از اینکه روی دیکمه میزنم به علاقه مندیها اضافه میشه ولی میرم علاقه مندیها و ستارشو برمیدارم تا از لیست حذف بشه
همون لحظه از لیست حذف نمیشه و باید از اکتویتی بیرون بری تا حذف بشه
باید چیکار کنم
تو رو خدا این یکی حداقل جواب بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.