رفتن به مطلب
  • 0

چگونه باید Cursor را Initialize کرد؟


SoRoUsH

سوال

سلام دوستان من یک برنامه نوشتم که اطلاعات را از دیتابیس میخواند و عناوین را در لیست ویو قرار میدهد و متن ها هم در اکتیویتی جداگانه در اسکرول ویو...

حالا من میخواهم با کلیک کاربران روی هر عنوان ، رنگ آن تغییر کند...(به عنوان خوانده شده در نظر گرفته شود)

اما نرم افزار من ارور میدهد که Cursor باید ابتدا initialize شود اما من function های Cursor را چک کردم ، initialize نداشت....

 

چیکار کنم؟!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارسال های توصیه شده

آقا خداییش این تاپیک به نظرتون ارزش این رو داشت که تا الان 19 تا پست خورده زیرش ؟

 

توی تک تک آموزش ها و سورس های انجمن که مربوط به دیتابیس میشن این آموزش ها داده شده

خداییش اسپم بازی نکنید

کاری ندارم که بعضی ها تازه وارد هستند ... ولی بخدا همه ی ما یک روزی تازه وارد بودیم

بخدا دیگه همچین سوالاتی واقعا زشته که 19 تا پست زیرش بخوره

آدم یک جوریش میشه !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من از شما عذز میخوام...لینک یکی از این تاپیک هارو میدید بنده مشکلم حل شه؟!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

cursor رو شما باید برابر با sql قرار بدید :)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی من فقط بنویسم مثلا :

cur=SQL1
(SQL1.Initialize(File.DirAssets,"database.db",True

آخه اینجوری هم این ارور رو میده :

 

anywheresoftware.b4a.sql.SQL cannot be cast to android.database.Cursor

 

 

چه کنم؟؟؟!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام


 


Cursor


مقدار 


SQL

 که  برگشت داده شده رو هندل میکنه


 


اونجایی به کار میره که دارید داده ای رو میکشید بیرون از دیتابیس


(کوئری های انتخابی)


لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

برای اینیشیالایز کردن cursor باید اون رو برابر ۱ کوئری قرار بدین

مثلا :

Cur = sql1.execquery("SELECT * FROM tbl")

خودتون میتونید کوئری رو تغییر بدین!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز بازم نمیشه که... این کد رو توی کدوم ساب بزنم؟ Click دکمه یا Activity Create ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز بازم نمیشه که... این کد رو توی کدوم ساب بزنم؟ Click دکمه یا Activity Create ؟

عزیزم

شما اول تو ساب create چک کنید که فایل دیتابیس موجود هست در اینترنال یا خیر؟

بعدش بیباین و sql رو اینیشیالایز کنید

و بعد هم بیاین کد بالا رو بزارین

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوست عزیزم

شما میخوای مقدار بدی توی دستور sql باید یه کوتیشن بذاری اینور اونور

مثلا

SELECT * FROM shahab_tbl WHERE id = '1'

این قضیه برای اپدیت و اینسرت هم باید باشه و مخصوصا اپدیت

موفق تر باشید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ای بابا بازم نشد که...همه این مدارو تست کردم نمیشه...آیدی اسکایپ میدید آقا شهاب؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم اینه که مشکلم تقریبا حل شده اما یه ارور دیگه میده... این یعنی چی ؟ عکس:

err.png

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من که نفهمیدم منظور شمارو...یعنی بنویسم 

 SQL1.execnonquery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id = 'listviewvalue'")

؟؟؟!!!!

؟!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برادرم اون اروری که گذاشتید برای اینه که شما position رو مشخص نکردید

چه اطلاعاتی میخواین بیارید؟

برای یه حلقه پوزیشن معمولا به شکل زیر تعریف میشه

cur.position = i

برای یک ردیف اطلاعات، به شکل زیر

cur.positin = 0

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شهاب جان من نوشتم 

    For i = 1 To 53
    Next
cur.Position=i
اما بازم همون ارور رو میده... مثلا من 53 عنوان مطلب دارم مگه نباید همینجوری بنویسم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیزم حلقه ات مورد داره به نظرم :)

cur  =  sql.exequery("SELECT * FROM tbl")
for i = 0 to cur.rowCount-1
cur.position = i

'''''''''''''''''
codhat ro inja minevisi
'''''''''''''''''

next
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من که نفهمیدم منظور شمارو...یعنی بنویسم 

 SQL1.execnonquery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE id = 'listviewvalue'")

؟؟؟!!!!

؟!

 

 

کدهاتون رو بزارید ببینم مشکل کجاست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...