SoRoUsH 300 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک برنامه نوشتم که اطلاعات را از دیتابیس میخواند و عناوین را در لیست ویو قرار میدهد و متن ها هم در اکتیویتی جداگانه در اسکرول ویو... حالا من میخواهم با کلیک کاربران روی هر عنوان ، رنگ آن تغییر کند...(به عنوان خوانده شده در نظر گرفته شود) اما نرم افزار من ارور میدهد که Cursor باید ابتدا initialize شود اما من function های Cursor را چک کردم ، initialize نداشت.... چیکار کنم؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ واقعا ممنونم آقا شهاب حالا ارور میده که فایل دیتابیسو نمیتونه باز کنه چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
SoRoUsH 300
سلام دوستان من یک برنامه نوشتم که اطلاعات را از دیتابیس میخواند و عناوین را در لیست ویو قرار میدهد و متن ها هم در اکتیویتی جداگانه در اسکرول ویو...
حالا من میخواهم با کلیک کاربران روی هر عنوان ، رنگ آن تغییر کند...(به عنوان خوانده شده در نظر گرفته شود)
اما نرم افزار من ارور میدهد که Cursor باید ابتدا initialize شود اما من function های Cursor را چک کردم ، initialize نداشت....
چیکار کنم؟!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
21 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.