davood1382 302 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 سلام به همه ی برنامه نویسان خوب سایت من میخواستم وقتی که برنامم باز بشه برای مدتی (4 ثانیه) یک متن راهنما نمایش داده بشه و یک دفعه بره مثلا وقتی باز میشه یک کادر کوچک در پایین صفحه برای مدت کوتاهی نمایش داده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 درود میتونید از timer استفاده کنید برای اینکه برای چه مدتی نمایش بده. برای اینکه فقط در اولین باری که برنامه باز شد نمایش بده میتونید از firstTime استفاده کنید یا اینکه شرط بزارید اگر فلان فایل بود یا نبود ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 7 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 میشه بیشتر توضیح بدین من یک خورده متوجه نمیشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 بفرما فکر کنم این کد به دردتون بخوره Dim t As Timer Activity_Create(FirstTime As Boolean) t.Initialize("t",2000) t.Enabled = True End Sub Sub T_tick ToastMessageShow("قابل اجرا در کامپیوتر",True) t.Enabled = False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 7 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 بفرما فکر کنم این کد به دردتون بخوره Dim t As Timer Activity_Create(FirstTime As Boolean) t.Initialize("t",2000) t.Enabled = True End Sub Sub T_tick ToastMessageShow("قابل اجرا در کامپیوتر",Tru) t.Enabled = False End Sub بازم سلام یک مشکلی داشتم اون متن Sub T_tick چجوری بیارم نمیشه که خودم بنویسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 منظورت رو متوجه نشدم ولی Sub T_tick رو باید خودت بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 7 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 اخه وقتی خودم مینویسم زیرش خط قرمز میاد و در کامپایلر ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 7 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 عزیزم شما پایین پایین همه ی ساب ها کلمه sub رو بنویس یه space بزن و بعد خودش میگه tab رو بزنید یه منو باز میشه روی تایمر کلیک میکنی و بعد روی کلمه تیک یه اسم میخواد که اسمی رو که هنگام اینیشیالایز دادی، بهش میدی مثلا t.initialize("tim1",1000) اینجا شما میای و بهش میدی tim1 موفق تر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 7 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2015 دقیقا همون چیزی بود که میخواستم تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام به همه ی برنامه نویسان خوب سایت
من میخواستم وقتی که برنامم باز بشه برای مدتی (4 ثانیه) یک متن راهنما نمایش داده بشه و یک دفعه بره
مثلا وقتی باز میشه یک کادر کوچک در پایین صفحه برای مدت کوتاهی نمایش داده بشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.