amirsafari 116 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام دوستان میخوام از یک listview استفاده کنم . ولی وقتی ران میگیرم میگه که اول باید Initialize کنی. اینکارو که میکنم موقع کامپایلش ارور میده . واقعا گیج شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام برادر شما کدهات و ارور رو بذار دقیقا ما بتونیم راهنمایی کنیم شما میگید که ارور دارم و .... مشکل چیه؟ کدارو بذار ببینیم چیه جریانش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 8 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 سلام برادر شما کدهات و ارور رو بذار دقیقا ما بتونیم راهنمایی کنیم شما میگید که ارور دارم و .... مشکل چیه؟ کدارو بذار ببینیم چیه جریانش #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private ListView1 As ListView ListView1.AddSingleLine("salam") End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("darbare") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
beny81 28 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private ListView1 As ListView ListView1.AddSingleLine("salam") End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("darbare") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub عزیزم کد add single line رو باید داخل activity create بنویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 8 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2015 #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private ListView1 As ListView ListView1.AddSingleLine("salam") End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("darbare") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub درود این کد رو از GLOBALS به activity create انتقال بدید بعد از لود لایوت قرار بدید کد رو درست میشه. ListView1.AddSingleLine("salam") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان
میخوام از یک listview استفاده کنم .
ولی وقتی ران میگیرم میگه که اول باید Initialize کنی.
اینکارو که میکنم موقع کامپایلش ارور میده .
واقعا گیج شدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.