hunter0010 62 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه برنامه درست کردم برنامه میاد یه عکس از گالری میگیره و کاربر یه سری تغییرات روی عکس انجام میده و برای ذخیره فایل با مشکل مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید تو انجمن هم گشتم چیزی پیدا نکردم ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام قبلنا واسه یکی از برنامه هام همچین چیزی نوشته بودم.مربوط به انتحاب عکس پروفایل هستش.طرف میاد عکسو انتخاب می کنه و توی پوشه مورد نظر کپی میشه. حالا شما هم میتونی همچین چیزی بنویسی توی این کد میاد اول پوشخ مورد نظر رو چک میکنه و میبینه اگه عکس دیگه ای وجود داره که پاک میکنه و عکس جدید رو کپی میکنه.و بعد به عنوان عکس کاربری قرار میده. توی رویداد Create کدش اینه : این کدها میاد عکس رو از پوشه میگیره و روی پروفایل قرار میده. اما کد مربوط به گرفتن عکس از SDCARD : اینجا با استفاده از کتابخونه Dialogs و کلاس FileDialog اینکارو انجام دادیم. به وسیله ContentChooser مربوط له کتابخونه PHone هم میشه ولی توی رویداد Result در اوردن مسیر دایرکتوری و اسم فایل یکم اذیت میکنه. راستش اینی نبود که میخواستم تشکر راشتش من میخواستم عکس رو داخل یه پوشه که خودم ساختم مثلا در مسیر حافظه تلفن ذخیرش کنه وبعد عکس رو داخل گالری نشون بده. کمک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستم این کد میاد موقعی که روی دکمه ای چیزی کلیک کنید یک دیالوگ باز میشه و شما میرید و یه عکس انتخاب می کنید و عکس توی پوشه ( فرضی profile_tv) کپی میشه. Try Dim fd As FileDialog fd.FastScroll = True fd.FilePath = File.DirRootExternal fd.FileFilter = ".jpg,.png" Dim Res As Int = fd.Show("انتخاب عکس کاربری","انتخاب","","انصراف",LoadBitmapSample(File.DirAssets,"contact-icon.png",96,96)) If Res = DialogResponse.POSITIVE Then If File.ExternalWritable Then File.Copy(fd.FilePath,fd.ChosenName,File.DirRootExternal & "/profile_Tv",fd.ChosenName) navImgHeader.Bitmap = circle.GetCircleBitmap(LoadBitmapSample(File.DirRootExternal & "/profile_Tv",fd.ChosenName,navImgHeader.Width,navImgHeader.Height)) End If End If Catch Msgbox(LastException.Message,"") End Try واسه Contennt Chooser هم بعد یک نمونه قرار میدم.(اگه مشکلات رخصتی بده) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر منتظر اون هم هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سلام قبلنا واسه یکی از برنامه هام همچین چیزی نوشته بودم.مربوط به انتحاب عکس پروفایل هستش.طرف میاد عکسو انتخاب می کنه و توی پوشه مورد نظر کپی میشه. حالا شما هم میتونی همچین چیزی بنویسی توی این کد میاد اول پوشخ مورد نظر رو چک میکنه و میبینه اگه عکس دیگه ای وجود داره که پاک میکنه و عکس جدید رو کپی میکنه.و بعد به عنوان عکس کاربری قرار میده. توی رویداد Create کدش اینه : If File.IsDirectory(File.DirRootExternal,"profile_Tv") = False Then File.MakeDir(File.DirRootExternal,"profile_Tv") End If Try If File.ExternalReadable Then Dim GetProImage As List GetProImage = File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/profile_Tv") Dim cFile As Int = GetProImage.Size If cFile = 1 Then Dim Filename As String = GetProImage.Get(0) navImgHeader.Bitmap = circle.GetCircleBitmap(LoadBitmapSample(File.DirRootExternal & "/profile_Tv",Filename,navImgHeader.Width,navImgHeader.Height)) End If End If Catch Log(LastException.Message) End Try این کدها میاد عکس رو از پوشه میگیره و روی پروفایل قرار میده. اما کد مربوط به گرفتن عکس از SDCARD : Sub navImgHeader_Click Try Dim fd As FileDialog fd.FastScroll = True fd.FilePath = File.DirRootExternal fd.FileFilter = ".jpg,.png" Dim Res As Int = fd.Show("انتخاب عکس کاربری","انتخاب","","انصراف",LoadBitmapSample(File.DirAssets,"contact-icon.png",96,96)) If Res = DialogResponse.POSITIVE Then If File.ExternalReadable Then Dim ListImage As List ListImage.Initialize ListImage = File.ListFiles(File.DirRootExternal & "/profile_Tv") Dim Count As Int = ListImage.Size If Count > 0 Then Dim fName As String For i = 0 To ListImage.Size - 1 fName = ListImage.get(i) File.Delete(File.DirRootExternal & "/profile_Tv",fName) Next End If End If If File.ExternalWritable Then File.Copy(fd.FilePath,fd.ChosenName,File.DirRootExternal & "/profile_Tv",fd.ChosenName) navImgHeader.Bitmap = circle.GetCircleBitmap(LoadBitmapSample(File.DirRootExternal & "/profile_Tv",fd.ChosenName,navImgHeader.Width,navImgHeader.Height)) End If End If Catch Msgbox(LastException.Message,"") End Try End Sub اینجا با استفاده از کتابخونه Dialogs و کلاس FileDialog اینکارو انجام دادیم. به وسیله ContentChooser مربوط له کتابخونه PHone هم میشه ولی توی رویداد Result در اوردن مسیر دایرکتوری و اسم فایل یکم اذیت میکنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hunter0010 62 ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ تشکر راشتش من میخواستم عکس رو داخل یه پوشه که خودم ساختم مثلا در مسیر حافظه تلفن ذخیرش کنه وبعد عکس رو داخل گالری نشون بده. کمک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hunter0010 62
سلام دوستان
من یه برنامه درست کردم
برنامه میاد یه عکس از گالری میگیره و کاربر یه سری تغییرات روی عکس انجام میده
و برای ذخیره فایل با مشکل مواجه شدم لطفا راهنماییم کنید
تو انجمن هم گشتم چیزی پیدا نکردم
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.