رفتن به مطلب
  • 0

مشکل لود عکس از دیتابیس


ali2

سوال

سلام  دوستان

 

من از طریق کد ی پنل تعریف کردم و بازم از طریق کد  20 باتن قرار دادم

حالا میخوام برای هر باتن بیاد تو دیتابیس و عکسهارو به تر تیب لود کنه ولی هر کار میکنم ارور میده.

ممنون میشم ی راهنمایی کنید

 

اینم کدها

		     
Dim btn(20) As Button


  For h=0 To btn.Length - 1
			   cur.Position=j+ad1-1
		         ")btn(h).Initialize("btn


panels(i).AddView(btn(h),(35dip+l),(40dip+t),60dip,60dip)


  					     If cur.GetInt("issolved")=1 AND cur.GetInt("end")=1 Then
			  
			  
			  
			  		     Dim Cursor1 As Cursor
   
	
	Cursor1=s.ExecQuery(""SELECT pic FROM tabel WHERE id="&Number")
			  For i=0 To Cursor1.RowCount-1
	Cursor1.Position=i
	
			      Dim b As BitmapDrawable
    b.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,Cursor1.GetString("pic")))
	   btn(h).Background=b
	 btn(h).Text = j+ad1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

خب ببینید شما اومدید از WHERE  استفاده کردید و فقط یک فیلد رو واستون میاره دوستم.

Cursor1=s.ExecQuery(""SELECT pic FROM tabel WHERE id="&Number")

از WHERE id  استفاده نکنید درست میشه.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این قسمت کدتون رو میشه توضیح بدید :

 cur.Position=j+ad1-1

از خطاتون هم اسکرین بگیرید

و توضیح بیشتری بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام آقا مجید

مشکل من  اینه که وقتی با حلقه میخوام برای باتن ها عکس لود کنم فقط عکس id اول تو دیتابیس رو برای تمام باتن ها لود میکنه.

تنها این قسمت کد مشکل داره که نمیدونم چطوری برای هر باتن یک عکس به ترتیب دیتابیس قرار بدم.

اگه بازم منظورمو نرسوندم بگین سورس رو براتون بفرستم

	Cursor1=s.ExecQuery(""SELECT pic FROM tabel WHERE id="&Number")
			  For i=0 To Cursor1.RowCount-1
	Cursor1.Position=i
	
			      Dim b As BitmapDrawable
    b.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,Cursor1.GetString("pic")))
	   btn(h).Background=b
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوست عزیز حلقه ای که نوشتید نا درسته.شما دارید از 5 ردیف اطلاعات 80 تا رو می گیرید.

کدتون مشکل داره و چک کنید کجای کارتون مشکل داره.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون بله درسته چندتا از کدها رو اشتباه وارد کرده بودم و طبق فرمایش  شما where id  رو نباید وارد میکردم که خداروشکر حل شد.

تشکر فراوان از شما و دوستان زحمتکش انجمن :gol: (مهدی،نیما،آرمین و......)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...