amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان هر وقت یه متن فارسی رو توی لیست ویو نمایش میخوام بدم حرف اول رو نشون نمیده و مجبورم یه فاصله بدم .دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ راه حلش ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان هر وقت یه متن فارسی رو توی لیست ویو نمایش میخوام بدم حرف اول رو نشون نمیده و مجبورم یه فاصله بدم .دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ راه حلش ؟؟؟ کلا لیست ویو با فارسی این مشکلو داره همون فاصله دادن تنها راهشه یا اینکه بجاش از مولتی پنل استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ راه حل تواین لینکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
-A.T.M- 58 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام . یکم فکر :| وقتی حرف الو متنو نشون نمیده معنیش این نیس که لیبل متنو نخونده. معنیش اینه که لیبل درست نشون داده نمیشه! پس با کد زیر درستش کن : Dim LST_View As ListView LST_View.SingleLineLayout.Label.Right = LST_View.Single.LineLayout.Right - 20dip در کد بالا من سمت راست لیبل لیست ویو رو بیست دیپ کم کردم تا درست شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سلام . یکم فکر :| وقتی حرف الو متنو نشون نمیده معنیش این نیس که لیبل متنو نخونده. معنیش اینه که لیبل درست نشون داده نمیشه! پس با کد زیر درستش کن : Dim LST_View As ListView LST_View.SingleLineLayout.Label.Right = LST_View.Single.LineLayout.Right - 20dip در کد بالا من سمت راست لیبل لیست ویو رو بیست دیپ کم کردم تا درست شه. آقا ممنون . ولی من مستقیما از دیتا بیس میخونم تو لیست ویو. ولی شما با یه لیبل نمایش دادید. راه حل من چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ راه حل تواین لینکه داداش من مستقیم از دیتا بیس لود میکنم تو لیست ویو راه حلش چیه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ کلا لیست ویو با فارسی این مشکلو داره همون فاصله دادن تنها راهشه یا اینکه بجاش از مولتی پنل استفاده کنی این شد یه جواب درست. مرسی داداش تازه کارم راه استفاده از مولتی پنل رو میشه بهم بگی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
1212 76 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ منم یه پروژه تو دستمه که لیست ویو از دیتا بیس فراخوانی میشه اما مگر لیست ویو تو دیزان قرار نداره؟ شما با خود لیست ویو مشکل داری نه با دیتابیس ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ این شد یه جواب درست. مرسی داداش تازه کارم راه استفاده از مولتی پنل رو میشه بهم بگی؟ سرچ کن سورس،و آموزشش هس فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۴ سرچ کن سورس،و آموزشش هس فرستاده شده از LT25iِ من با Tapatalk واقعا پیداش نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ منم یه پروژه تو دستمه که لیست ویو از دیتا بیس فراخوانی میشه اما مگر لیست ویو تو دیزان قرار نداره؟ شما با خود لیست ویو مشکل داری نه با دیتابیس ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER منم همین مشکل رو داشتم اما گرویتی رو وسط چین کردم درست عین کد بالا عمل کن حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ شما فکر کنم باید به متنی که داخل لیست ویو قرار میدین درصدهایی بدین تا جاش درست بشه مثلا از چپ یا بالا مقداری رو بدی تا نوشته ات همون جوری که می خواین نمایش داده بشه Dim l As Label l = ListView1.SingleLineLayout.Label l.Left= 5%x l.Top=-1%y لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafakazemimk 104 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ شما فکر کنم باید به متنی که داخل لیست ویو قرار میدین درصدهایی بدین تا جاش درست بشه مثلا از چپ یا بالا مقداری رو بدی تا نوشته ات همون جوری که می خواین نمایش داده بشه Dim l As Label l = ListView1.SingleLineLayout.Label l.Left= 5%x l.Top=-1%y دوست خوبم وقتی گرویتی رو مشخص میکنی خودش میاد و از اون گرویتی پیروی میکنه ینی همون درصدی که گفتی گرویتی سنتر ینی از بالا و پایین و چپ و راست به یک اندازه فاصله میده دیگه نیاز نیستدرصد بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوست خوبم وقتی گرویتی رو مشخص میکنی خودش میاد و از اون گرویتی پیروی میکنه ینی همون درصدی که گفتی گرویتی سنتر ینی از بالا و پایین و چپ و راست به یک اندازه فاصله میده دیگه نیاز نیستدرصد بدی شما فکر کنم باید به متنی که داخل لیست ویو قرار میدین درصدهایی بدین تا جاش درست بشه مثلا از چپ یا بالا مقداری رو بدی تا نوشته ات همون جوری که می خواین نمایش داده بشه Dim l As Label l = ListView1.SingleLineLayout.Label l.Left= 5%x l.Top=-1%y ممنون از همگی ولی به نظرم درصد دادن کارو زیبا تر و حرفه ای تر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دوست خوبم وقتی گرویتی رو مشخص میکنی خودش میاد و از اون گرویتی پیروی میکنه ینی همون درصدی که گفتی گرویتی سنتر ینی از بالا و پایین و چپ و راست به یک اندازه فاصله میده دیگه نیاز نیستدرصد بدی حرفتون کاملا درست ولی شاید یکی نخواد نوشته هاش وسط باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirsafari 116
سلام دوستان هر وقت یه متن فارسی رو توی لیست ویو نمایش میخوام بدم حرف اول رو نشون نمیده و مجبورم یه فاصله بدم .دلیلش چی میتونه باشه ؟؟ راه حلش ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.