arash.at 11 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ Sub favImg_Click Dim img As ImageView img = Sender Dim cr As Cursor (cr = sql1.ExecQuery("SELECT Fav FROM tblappl WHERE appID="&img.Tag cr.Position = 0 If cr.GetString("appRead") = "0" Then (sql1.ExecNonQuery("UPDATE tblapp SET Fav = '1' WHERE appID="&img.Tag (" img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"favorite01.png Else (" sql1.ExecNonQuery("UPDATE tblappl SET Fav = '0' WHERE appID="&img.Tag (" img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"favorite1.png End If این کد رو من میزنم واسه ی عکس favorite_ام ، هیچ اروری هم نمیده اما وقتی توی امولوتر run میکنم میگه که امولوتور نمیتونه " اون خطی رو که BOLD کردم " رو run کنه .... آخع چرا نمیتونه run اش کنه ؟؟ اینم بگم که از قبل و توی قسمت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ اینم بهم بگین که img.Tag چیه ؟؟؟ چون حس میکنم مشکل از اینه ! اینو نمیدونم چیه واقعا !! توی یه سورس دیدمش .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arash.at 11
این کد رو من میزنم واسه ی عکس favorite_ام ، هیچ اروری هم نمیده اما وقتی توی امولوتر run میکنم میگه که امولوتور نمیتونه " اون خطی رو که BOLD کردم " رو run کنه ....
آخع چرا نمیتونه run اش کنه ؟؟ اینم بگم که از قبل و توی قسمت
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.