basicofdata 99 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ سلام ممنون اقای غفاری کتابخونه ی خیلی خوبی است و خیلی به کار می اید اموزشتون رو که دیدم دلم نیامد تشکر نکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
razavioo 310 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ یک سوالی حاشیه ای از دوستمون که این کتابخانه خوب رو درست کردن دارم و اونم اینه که عدد 98 درصد یک عدد نسبتا دقیقه و معنی خاصی داره یا فقط این معنی رو میده که بیشتر افراد نمی تونن هکش کنن. چون وقتی یک نفر بتونه هکش کنه، طبیعتا میتونه توی یک سایت معروف دانلود APK بذاره و اونوقت دیگه نمیشه گفت 98 درصدی. بازم میگم سوالم حاشیه ایه و انتظار ندارم دوست خوبمون اصن جوابی بهش بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۵ ش دقیقا بابا تعداد شاکیای من داره روز بروز بیشتر میشه تا الان 120 نفر شدن جدیدا هم اضافه شدن بازار هم کچلم کرده نمیدونم چی کار کنم تصمیم گرفتم اصلا کتابخانه ی ضد هک رو از تو برنامم حذف کنم تا ببینم چی میشه https://cafebazaar.ir/app/com.biz.App/?l=fa شما شرط sdk برای استفاده از این روش بگذار مشکلی برات ایجاد نمیشه این روش روی اندورید 6 به بالا جواب نمیده برای منم قبلا پیش اومده بود کاربرا گزارش میکردن خرید میکنن ولی فعال نمیشه و میگه شما میخواین اپ هک کنید مشکل از اندورید 6 هست که این دسترسی مورد نیاز از داخلش حذف شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان این خطا مربوط به چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اینجور خطا ها رو عکس نمیزارن که .. کد بخش مورد نظرتو با لاگ خطا تو قسمت تگ (کد) قرار بده تا راحت جوابتونو بدیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir82 1 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ سلام لطفا برای مایکت و ایران اپس هم بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۵ من مشکلم حل شد کتابخونم نسخش پایین بود نسخه یک بود الان سه رو گرفتم گفتم شاید کسی دیگه هم با این مشکل بربخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
آرمین بشارت 13 ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۵ سلام و تشکر ویژه بابت کتابخونه مفیدتون دو تا سوال دارم فوق لاعاده ممنون می شم جواب بدید اول اینکه من از کتابخونه دیگه ای واسه پرداخت درون برنامه ای استفاده می کنم، برای راه اندازی کتابخونه شما فقط باید اینشیالایز کنم و ساب شناسایی پرداخت رو اضافه کنم یا باید کارای دیگه ای هم بکنم، دوما هم اینکه معمولا خود این کتابخونه های پرداخت درون برنامه قسمتی دارن که میگن اگه پرداخت انجام شد، فلان کار رو بکن؛ این بخش در کتابخونه شما هم موجوده، بنابراین باید عملیات بعد پرداخت رو توسط کدومشون به برنامه معرفی کنیم؟ ممنون زود جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
lll123 16 ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ در در 1395/05/09, 18:11:50، arefhoot گفته است : من مشکلم حل شد کتابخونم نسخش پایین بود نسخه یک بود الان سه رو گرفتم گفتم شاید کسی دیگه هم با این مشکل بربخوره لطفا اگه امگانش هست این نسخه 3 رو برای ما هم بذارید استفاده کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir7790 3 ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ سلام ببخشید توی این قسمت باید چه اطلاعاتی رو وارد کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
discoversh 54 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۵ در در 1395/03/23, 22:33:39، Alireza.Ghafari گفته است : درود. با توجه به اینکه لایبری میاد با بررسی کردن آخرین سرویس و برابر بودن اون با پکیج بازار مقداری برگشت میده احتمال میدم که دسترسی لازم توسط اندروید 6+ داده نمیشه . شما میتونید نسخه جدیدی از اپلیکیشنتون ارائه بدید و با استفاده از کلاس SDK کتابخانه Phone شرطی بزارید که لایبری برای API 22 به بالا فعال نشه. موفق باشید سلام دوستان،منم این مشکل رو دارم جدیدن،لطفا میشه کد شرط رو بزارین یا اینکه کتابخونه درون پرداخت نسخه سه رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ali BBH 27 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ در در 1395/07/30, 04:49:13، discoversh گفته است : سلام دوستان،منم این مشکل رو دارم جدیدن،لطفا میشه کد شرط رو بزارین یا اینکه کتابخونه درون پرداخت نسخه سه رو از کجا میشه تهیه کرد؟؟سپاس منم این مشکل و قبلا داشتم و همین طور که دوست عزیزمون گفت تو اندروید 6 مشکل داره کتابخونه چون نمیتونه تشخیص بده که خرید معتبر بوده یا نه متغیر Security برابر false میمونه و یجوری میشه که انگار خرید تقلبی بوده برای همین برنامه فعال نمیشه و به کاربرانی که برنامه رو به صورت واقعی خریدن پیغام مورد نظر رو برای جلوگیری از هک شدن میده و فعال نمیشه و تنها راه جلوگیری از این مشکل بیای به این صورت عمل کنی و در هر صورت برنامه رو برای گوشی های با sdk 23 فعال کنی به این صورت : Sub pardakht2_PurchaseCompleted(Successed As Boolean, Product As Purchase) If pr1.Security = True Then If Successed=True Then ToastMessageShow("تشکر از خرید شما",False) File.WriteString(File.DirInternal,"Success-pay.txt","paysuccess") Active1=True else ToastMessageShow("متاسفانه خرید ناموفق بود",False) End If Else If sv.SdkVersion>= 23 Then If Successed=True Then ToastMessageShow("تشکر از خرید شما",False) File.WriteString(File.DirInternal,"Success-pay.txt","paysuccess") Active1=True End If Else ToastMessageShow("دوست عزیز لطفا برای هک برنامه تلاش نکن ! :)",False) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۵ در 1 ساعت قبل، siavash گفته است : منم این مشکل و قبلا داشتم و همین طور که دوست عزیزمون گفت تو اندروید 6 مشکل داره کتابخونه چون نمیتونه تشخیص بده که خرید معتبر بوده یا نه متغیر Security برابر false میمونه و یجوری میشه که انگار خرید تقلبی بوده برای همین برنامه فعال نمیشه و به کاربرانی که برنامه رو به صورت واقعی خریدن پیغام مورد نظر رو برای جلوگیری از هک شدن میده و فعال نمیشه و تنها راه جلوگیری از این مشکل بیای به این صورت عمل کنی و در هر صورت برنامه رو برای گوشی های با sdk 23 فعال کنی به این صورت : Sub pardakht2_PurchaseCompleted(Successed As Boolean, Product As Purchase) If pr1.Security = True Then If Successed=True Then ToastMessageShow("تشکر از خرید شما",False) File.WriteString(File.DirInternal,"Success-pay.txt","paysuccess") Active1=True else ToastMessageShow("متاسفانه خرید ناموفق بود",False) End If Else If sv.SdkVersion= 23 Then If Successed=True Then ToastMessageShow("تشکر از خرید شما",False) File.WriteString(File.DirInternal,"Success-pay.txt","paysuccess") Active1=True End If Else ToastMessageShow("دوست عزیز لطفا برای هک برنامه تلاش نکن ! :)",False) End If End If End Sub دقت کنید SDK >=23 یا SDK > 22 باید شرط بگذارید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.