manoochehr_sh 55 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ با سلام و عرض ادب خدمت مهندسین عزیز چطور میشه برای تصویر imageview هم مثل آیکون برنامه و حالت mipmap عمل کرد که بطور خودکار برای سایزهای مختلف صفحه نمایش تصویر هم بزرگتر بشه ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ من به شخصه یه فایل عکس بزرگ مثلا 512*512 پیکسل ( به عنوان مثال و با توجه به کاری که می خواهم واسم انجام بده ) و با فرمت png میذارم توی پوشه فایلم و از ابعد با دیزاینر اسکریپت تنظیمش میکنم .هم کیفیتش روی تموم دیوایس های خیلی خیلی بالاس ، هم خیلی متناسب در میاد . این روشی که خودتون گفتین هم روش خوبیه ولی سخت تر ، زمانبرتر و با احتمال خطای بیشتریه . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arash.at 11 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ باید از قسمت دیزاینر با اون اسکریپت هایی که می نویسی مناسب با دیوایس طراحیش کنا . به عنولن مثلا وقتی یه imageview طراحی کردی با SetLeftAndRight یا با SetBottomAndTop اندازه اش رو درست تنظیم کنی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ باید از قسمت دیزاینر با اون اسکریپت هایی که می نویسی مناسب با دیوایس طراحیش کنا . به عنولن مثلا وقتی یه imageview طراحی کردی با SetLeftAndRight یا با SetBottomAndTop اندازه اش رو درست تنظیم کنی. یعنی شما میگی فایل عکس یه دونه باشه و سایزش رو بزرگ و کوچیک کنم؟ ولی میخوام فایلهای با اندازه مختلف رو از پوشه های res بخونه متناسب با اندازه اسکرین من سایزهای مختلف عکس رو تو پوشه های drawable در پوشه res قرار دادم و از XmlLayoutBuilder بصورت زیر استفاده میکنم ولی در اجرا روی گوشی و تبلت یکی 4 اینچ و یکی 7 اینچ از یک سایز میخونه نمیدونم درسته یا نه؟ dr=xml.GetDrawable("back") imgageview1.Bitmap=dr.Bitmap لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
manoochehr_sh 55
با سلام و عرض ادب خدمت مهندسین عزیز
چطور میشه برای تصویر imageview هم مثل آیکون برنامه و حالت mipmap عمل کرد که بطور خودکار برای سایزهای مختلف صفحه نمایش تصویر هم بزرگتر بشه
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.