mohsenaa 32 ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ یک فایل پی دی اف از اینترنت دانلود می کنم اما وقتی می خوام فایل رو کپی کنم از برنامه میاد بیرون فایل رو پیوست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ مشکم حل شددددددددددددددددددددددددددددد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ مشکم حل شددددددددددددددددددددددددددددد دوست عزیز این یک اسپم است!لازم نیست تاپیک چند روز پیش را به خاطر این که اطلاع بدهید مشکلتان حل شد بالا بیاورید ... کافیست آن را در حالت پاسخ داده شده قرار دهید. همچنین می توانید راه حل خود را نیز قرار دهید تا اگر بقیه دوستان این مشکل را دارند مشکلشان حل شود. :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsenaa 32
یک فایل پی دی اف از اینترنت دانلود می کنم اما وقتی می خوام فایل رو کپی کنم از برنامه میاد بیرون
فایل رو پیوست کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.