mohsenaa 32 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 یک فایل پی دی اف از اینترنت دانلود می کنم اما وقتی می خوام فایل رو کپی کنم از برنامه میاد بیرون فایل رو پیوست کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 22 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 مشکم حل شددددددددددددددددددددددددددددد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 مشکم حل شددددددددددددددددددددددددددددد دوست عزیز این یک اسپم است!لازم نیست تاپیک چند روز پیش را به خاطر این که اطلاع بدهید مشکلتان حل شد بالا بیاورید ... کافیست آن را در حالت پاسخ داده شده قرار دهید. همچنین می توانید راه حل خود را نیز قرار دهید تا اگر بقیه دوستان این مشکل را دارند مشکلشان حل شود. :gol: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohsenaa 32
یک فایل پی دی اف از اینترنت دانلود می کنم اما وقتی می خوام فایل رو کپی کنم از برنامه میاد بیرون
فایل رو پیوست کردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.