payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 سلام من وقتی میخوام از برنامه خروجی بگیرم یک همیچین اروری میده دلیلش چیه؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه اینم تصویرش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") الان کل کدهای برنامتون اینه؟؟؟ پیشنهاد میکنم یه پروژه جدید شروع کنید و روش کار کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 نه این کل کد ها نیست اول روی این کد ها ارور میداد بعد از اد کردن کتابخانه ها درست شد الآن هیچ خطی رو خطا نمیگیره فقط همون ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 نه این کل کد ها نیست اول روی این کد ها ارور میداد بعد از اد کردن کتابخانه ها درست شد الآن هیچ خطی رو خطا نمیگیره فقط همون ارور رو میده منیفست رو چک کنید شاید از کلاس مین استفاده کردید خبر ندارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") اینم کل کد منیفست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") اینم کل کد منیفست دیگه من چیزی به مخم نمیرسه اگه اشکالی نداره سورس بدین درست کنن اساتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 من این سورسو از فروشگاه همین انجمن گرفتم توی لب تاپم تست کردم سالم بود الآن انتقالش دادم به کامپیوترم ولی ارور میده روی نسخه 5.2 میزنه No divice found روی نسخه 4 هم که این ارور رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 سورس رو پیوست کنید و یا توی خصوصی بدید ماهم بررسی میکنیم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 همون سورس مطالب رزبلاگ هستش از فروشگاه خریدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 همون سورس مطالب رزبلاگ هستش از فروشگاه خریدم اگه همون سورسه که مشکلی نداره ، حتما دستکاری چیزی شده... در ضمن من یه نمونه سورس دیگه خبرخوان به شما داده بودم ازاون هم میتونید استفاده بکنید. اگه ندارینش بگید خصوصی بهتون بدم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 داخل برنامه ات کلاس ماژول MAIN حذف کردی ولی تو کدات از اون استفاده کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 چه جوری درستش کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 یا کلاس ماژولتو اضافه کن یا اون کدی که قرمز شده رو کامنت کن؛اگه نشد کداتو بذار تاببینیم مشکل از کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") لطفا کد هارو تو بخش کد بذارید که چیزی ازش بفهمیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
payam2000 18 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahriar 408 ارسال شده در 20 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 2015 web.addJavascriptInterface(WebView1,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView1,"") web.addJavascriptInterface(WebView2,"B4A") web.addWebChromeClient(WebView2,"") یک سوال کل کد هاتون همینا هستن ؟ یا به اینا گیر میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
payam2000 18
سلام
من وقتی میخوام از برنامه خروجی بگیرم یک همیچین اروری میده
دلیلش چیه؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی مهمه
اینم تصویرش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.