alijon2690 5 ارسال شده در 21 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2015 سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید نمی دونم چه مشکلیه کسی بلده بگهParsing code. (0.03s)Compiling code. (0.10s)Compiling layouts code. (0.03s)Generating R file. ErrorAndroidManifest.xml:33: Tag <activity> attribute name has invalid character 'G'. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 21 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2015 سلام ایا شما فایل AndroidManifest.XML رو دستکاری کردید ؟ یا اینکه توی Manifest Editor کدی اضافه کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 23 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 ممنون از جواب همتون متاسفانه کاری که گفتید انجام شد ولی تاثیر نداشت من تنها راه حلی که تونستم انجام بدم یه پروژه دیگه ساختم سورس ها رو توش کپی کردم این راه من بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 اسم activity رو توی دیزاینرت درست کن . از حروفی استفاده کردی که مجاز نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 دوست عزیز خود بیسیک 4 اندروید اجازه استفاده از کاراکتر های غیر مجاز در نام اکتیویتی را نمی دهد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 از منوی Project>Manifest Editor برید و کد های مانیفست ادیتور رو به حالت پیشفرض برگردونید... در ضمن توی پروژه های دیگه هم ارور می ده ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
سلام دوستان
تو رو خدا کمک کنید نمی دونم چه مشکلیه کسی بلده بگه
Parsing code. (0.03s)
Compiling code. (0.10s)
Compiling layouts code. (0.03s)
Generating R file. Error
AndroidManifest.xml:33: Tag <activity> attribute name has invalid character 'G'.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.