alijon2690 5 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو رو خدا کمک کنید نمی دونم چه مشکلیه کسی بلده بگهParsing code. (0.03s)Compiling code. (0.10s)Compiling layouts code. (0.03s)Generating R file. ErrorAndroidManifest.xml:33: Tag <activity> attribute name has invalid character 'G'. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ سلام ایا شما فایل AndroidManifest.XML رو دستکاری کردید ؟ یا اینکه توی Manifest Editor کدی اضافه کردید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alijon2690 5 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ممنون از جواب همتون متاسفانه کاری که گفتید انجام شد ولی تاثیر نداشت من تنها راه حلی که تونستم انجام بدم یه پروژه دیگه ساختم سورس ها رو توش کپی کردم این راه من بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirsafari 116 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اسم activity رو توی دیزاینرت درست کن . از حروفی استفاده کردی که مجاز نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ دوست عزیز خود بیسیک 4 اندروید اجازه استفاده از کاراکتر های غیر مجاز در نام اکتیویتی را نمی دهد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ از منوی Project>Manifest Editor برید و کد های مانیفست ادیتور رو به حالت پیشفرض برگردونید... در ضمن توی پروژه های دیگه هم ارور می ده ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alijon2690 5
سلام دوستان
تو رو خدا کمک کنید نمی دونم چه مشکلیه کسی بلده بگه
Parsing code. (0.03s)
Compiling code. (0.10s)
Compiling layouts code. (0.03s)
Generating R file. Error
AndroidManifest.xml:33: Tag <activity> attribute name has invalid character 'G'.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.