SoRoUsH 300 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دوتا دکمه دارم میخوام وقتی که اینا حالت فشرده شده(Pressed) در میان یه عکس جدا براشون بذارم اما روش خاصی به ذهنم نرسید که نشون بدم این دکمه فشار داده شده! دوستان گرافیست یه کمکی میتونند بهم بکنن؟! ممنون میشم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من دوتا دکمه دارم میخوام وقتی که اینا حالت فشرده شده(Pressed) در میان یه عکس جدا براشون بذارم اما روش خاصی به ذهنم نرسید که نشون بدم این دکمه فشار داده شده! دوستان گرافیست یه کمکی میتونند بهم بکنن؟! ممنون میشم! item.pngbutton.png از این استایل فتوشاپ استفاده کنید (من خودم از اینا استفاده میکنم) http://www.graphiran.com/23104-pressed-embossed-styles/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ پیشنهاد می کنم برای این که به نظر برسد فشرده شده است روشنایی آن را کم کنید تا تیره تر شود.امتحان کنید باید خوب باشد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.