SoRoUsH 300 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 سلام دوستان من دوتا دکمه دارم میخوام وقتی که اینا حالت فشرده شده(Pressed) در میان یه عکس جدا براشون بذارم اما روش خاصی به ذهنم نرسید که نشون بدم این دکمه فشار داده شده! دوستان گرافیست یه کمکی میتونند بهم بکنن؟! ممنون میشم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 سلام دوستان من دوتا دکمه دارم میخوام وقتی که اینا حالت فشرده شده(Pressed) در میان یه عکس جدا براشون بذارم اما روش خاصی به ذهنم نرسید که نشون بدم این دکمه فشار داده شده! دوستان گرافیست یه کمکی میتونند بهم بکنن؟! ممنون میشم! item.pngbutton.png از این استایل فتوشاپ استفاده کنید (من خودم از اینا استفاده میکنم) http://www.graphiran.com/23104-pressed-embossed-styles/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 پیشنهاد می کنم برای این که به نظر برسد فشرده شده است روشنایی آن را کم کنید تا تیره تر شود.امتحان کنید باید خوب باشد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.