bakhtiaran 84 ارسال شده در 22 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 2015 سلام دوستان من یه پیانو درست کردم اما از لحاظ لمس کردن دکمه ها ضعیف میباشد اگه کسی میتونه وضعیت لمسش بهتر کنه میتونم سورسمو بهش بدم اونم در عوضش لمسشو بهتر کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 23 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 دوستان کسی حاضر به همکاری نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliError 109 ارسال شده در 23 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 سلام دوست عزیز .....سورس برنامتو برام ایمیل کن تا ببینم چه کاری ازم بر میاد.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 23 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 سلام دوست عزیز .....سورس برنامتو برام ایمیل کن تا ببینم چه کاری ازم بر میاد.... اگه میشه ایمیلتونو بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 23 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 digital.arts.land@gmail.com سورستونو بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 23 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 digital.arts.land@gmail.com سورستونو بفرستید چشم میفرستم اما چون حجمش زیاده دیر میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhad2010 0 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 چشم میفرستم اما چون حجمش زیاده دیر میاد سلام دوستان من یه پیانو درست کردم اما از لحاظ لمس کردن دکمه ها ضعیف میباشد اگه کسی میتونه وضعیت لمسش بهتر کنه میتونم سورسمو بهش بدم اونم در عوضش لمسشو بهتر کنه سلام سورس رو بفرست abedini1339@gmail.com لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 3 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 2015 باید از thread استفاده کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.