bakhtiaran 84 ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یه پیانو درست کردم اما از لحاظ لمس کردن دکمه ها ضعیف میباشد اگه کسی میتونه وضعیت لمسش بهتر کنه میتونم سورسمو بهش بدم اونم در عوضش لمسشو بهتر کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ دوستان کسی حاضر به همکاری نیست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliError 109 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز .....سورس برنامتو برام ایمیل کن تا ببینم چه کاری ازم بر میاد.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز .....سورس برنامتو برام ایمیل کن تا ببینم چه کاری ازم بر میاد.... اگه میشه ایمیلتونو بدین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ [email protected] سورستونو بفرستید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bakhtiaran 84 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ [email protected] سورستونو بفرستید چشم میفرستم اما چون حجمش زیاده دیر میاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhad2010 0 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ چشم میفرستم اما چون حجمش زیاده دیر میاد سلام دوستان من یه پیانو درست کردم اما از لحاظ لمس کردن دکمه ها ضعیف میباشد اگه کسی میتونه وضعیت لمسش بهتر کنه میتونم سورسمو بهش بدم اونم در عوضش لمسشو بهتر کنه سلام سورس رو بفرست [email protected] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ باید از thread استفاده کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.