bahman 165 ارسال شده در 23 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 دوستان بخوام وارد پوشه ای شم و تمام محتویات داخل اون پوشه رو به mpg تغییر بدم مثلا فرمت خودشونم .zbf باشه چه کدی باید استفاده کنم؟ کسی سورسی چیزی داره؟ و هر سری وارد برنامم میشم کل اون فایلارو بگرده و جدید بود باز تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 23 آذر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 ببین این به دردت میخوره ؟ http://www.b4x.com/android/wiki/index.php/Files#Rename_a_Folder لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 23 آذر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، 2015 برای من باز نمیشه قبلا هم رفتم خیلی گنگه سایتش برای من چیزی سر در نمیارم ازش چیزی ک من میخوام اینه یه ویدیو پلایر ک قابلیت تغییر فرمت فایل های ی مسیر و پخش اونو داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان بخوام وارد پوشه ای شم و تمام محتویات داخل اون پوشه رو به mpg تغییر بدم مثلا فرمت خودشونم .zbf باشه
چه کدی باید استفاده کنم؟
کسی سورسی چیزی داره؟
و هر سری وارد برنامم میشم کل اون فایلارو بگرده و جدید بود باز تغییر بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.