bahman 165 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ دوستان بخوام وارد پوشه ای شم و تمام محتویات داخل اون پوشه رو به mpg تغییر بدم مثلا فرمت خودشونم .zbf باشه چه کدی باید استفاده کنم؟ کسی سورسی چیزی داره؟ و هر سری وارد برنامم میشم کل اون فایلارو بگرده و جدید بود باز تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ ببین این به دردت میخوره ؟ http://www.b4x.com/android/wiki/index.php/Files#Rename_a_Folder لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ برای من باز نمیشه قبلا هم رفتم خیلی گنگه سایتش برای من چیزی سر در نمیارم ازش چیزی ک من میخوام اینه یه ویدیو پلایر ک قابلیت تغییر فرمت فایل های ی مسیر و پخش اونو داشته باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman 165
دوستان بخوام وارد پوشه ای شم و تمام محتویات داخل اون پوشه رو به mpg تغییر بدم مثلا فرمت خودشونم .zbf باشه
چه کدی باید استفاده کنم؟
کسی سورسی چیزی داره؟
و هر سری وارد برنامم میشم کل اون فایلارو بگرده و جدید بود باز تغییر بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.