مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام جناب ارتا اول تشکر میکنم از شما.ولی این اموزش شما مربوط به ورژن قدیمی هست و خیلی از توابع اصلی و تقریبا ساختار عوض شده سلام درسته بنده هنوز فرصت نکردم با نسخه جدید کار کنم.انشاءالله این تاپیک رو آپدیتش میکنم با همون نسخه جدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alizadeh79 5 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اگه میشه کتابخانه ahviewpager رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezakazemizaroomi 437 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام؛ بفرما: New folder.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pourya-man 33 ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۵ سلام چجوری میشه تو هر تب یه لیوت لود شه هر کاری میکنم برنامه کرش میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hussein1 48 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۵ در در 1394/07/07, 19:24:05، مجید آرتا گفته است : به نام خدا سلام امیدوارم حالتون خوب باشه. بنده حدودا چند وقت پیش این آموزش رو ساخته بودم و توی فروشگاه قرار داده بودم و یک مدت توی فروشگاه بود تا بعد از نقل و مکان و تغییرات توی انجمن دیگه قسمت نشد توی فروشگاه قرار بگیره و گفتم بزارم دوستان استفاده کنند خب دوستان اگه توی برنامه واتساپ دیده باشین که سه تا منوی CALLS , CHATS , CONTACTS وجود داره که با Touch قابل Swipe کردن هستش و میتونیم بین این تب ها با تاچ به این صفحات منتقل بشیم. سرتون رو بدرد نیارم همون تب که قابلیت تعویض تب ها با تاچ رو داره و میتونید راحت به چپ و راست Swpie کنید. لینک دانلود : http://s6.picofile.com/file/8188910418/AMozesh_AHViewPager.rar.html رمز فایل : Basic4Android.org سعی می کنم نبودم رو توی انجمن با این آموزش های بدرد بخور جبران کنم و به دوستان کمکی کرده باشم این آموزش اختصاصی انجمن Basic4Android هستش و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع هم حرامه. امیدوارم که موفق و مؤید باشید. سلام جناب ارتا امکان داره کار با این کتابخونه رو در متریال هم یاد بدین گرافیکی همراه با ایکن و اکشن بار؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۵ در 8 ساعت قبل، hussein1 گفته است : سلام جناب ارتا امکان داره کار با این کتابخونه رو در متریال هم یاد بدین گرافیکی همراه با ایکن و اکشن بار؟ سلام توی فروشگاه محصولی به اسم Design Support هستش که به کار شما میاد.چیزی هستش که میخوایید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
7lovely 0 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۷ سلام من میخواستم از ahviewpager استفاده کنم برای همین کتابخانه ی اونو فراخوانی کردم اما میخواستم از توی view ها و custom view ها اونو اضافه کنم و ازش استفاده کنم و مشکلی که اینجا هست اینکه این ویو اصلا به custom view ها اضافه نشده. میشه راهنمایی کنین از b4a v8 استفاده می کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.