رفتن به مطلب
  • 0

قرار دادن فایل txt در دیتا بیس و استفاده از اون


amirsafari

سوال

سلام دوستان من توی انجمن سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم . لطفا آموزش قرار دادن فایل txt  در دیتا بیس رو بهم یاد بدید. یعنی توی  navicate میشه فایل txt قرار داد توی یه خونه از جدول یا خیر؟؟؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

تا جایی که من اطلاع دارم نه ولی خب میتونید اسم فایلتون رو بدید بعد فایل اصلی رو توی پوشه فایل بریزید و از دیتابیس فراخوانی کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

بله شما از طریق Blob هر فایلی که دوست داشته باشید رو میتونید قرار بدید !

البته همون روشی که آقای @@amir00700 گفتند رو پیشنهاد میکنم !

 

اصلا شما که میخواهید فایل txt قرار بدید چرا خود متن رو توی یک فیلد Text قرار نمیدید ؟ فرقی داره براتون ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

بله شما از طریق Blob هر فایلی که دوست داشته باشید رو میتونید قرار بدید !

شما که میخواهید فایل txt قرار بدید چرا خود متن رو توی یک فیلد Text قرار نمیدید ؟ فرقی داره براتون ؟واقعا ممنون از راهنماییتون ولی مگه تعداد کاراکتر های text محدود نیست؟؟؟ 

بعد چطور میتونم توی  blob فایل بزارم؟؟ این اصل سوالمه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

بله شما از طریق Blob هر فایلی که دوست داشته باشید رو میتونید قرار بدید !

البته همون روشی که آقای @@amir00700 گفتند رو پیشنهاد میکنم !

 

اصلا شما که میخواهید فایل txt قرار بدید چرا خود متن رو توی یک فیلد Text قرار نمیدید ؟ فرقی داره براتون ؟

واقعا ممنون از راهنماییتون ولی مگه تعداد کاراکتر های text محدود نیست؟؟؟ 

بعد چطور میتونم توی  blob فایل بزارم؟؟ این اصل سوالمه

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تا جایی که من اطلاع دارم نه ولی خب میتونید اسم فایلتون رو بدید بعد فایل اصلی رو توی پوشه فایل بریزید و از دیتابیس فراخوانی کنید

یعنی کجا اسم فایلمو بدم؟؟؟ توی دیتا بیس اسمو بدم ؟ با پسوند؟ بعد کپیش کنم تو file یا حافظه موبایل؟؟؟

میشه بهتر توضیح بدید؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

واقعا ممنون از راهنماییتون ولی مگه تعداد کاراکتر های text محدود نیست؟؟؟ 

بعد چطور میتونم توی  blob فایل بزارم؟؟ این اصل سوالمه

 

 

تا جایی که بنده کار کردم محدودیتی ندیدم ! شما مگه چقدر میخواهید متن بزارید؟ در عین حال 1% هم احتمال نمیدم که با قرار دادن متن مشکل براتون پیش بیاد !

 

نسخه Navicat بنده قابلیت Add کردن توی Blob رو نداره متاسفانه که بخوام بهتون بگم.

در ضمن از کاری که آقای Amir00700 هم گفتند میتونید استفاده کنید ! فرقی نداره !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

یعنی کجا اسم فایلمو بدم؟؟؟ توی دیتا بیس اسمو بدم ؟ با پسوند؟ بعد کپیش کنم تو file یا حافظه موبایل؟؟؟

میشه بهتر توضیح بدید؟

 

فرض کنید شما 10 تا رکورد توی دیتابیس دارید که میخواهید برای هر کدوم از اونها توی فیلد matn یک فایل txt بزارید

خب 10 تا فایل txt دارید به اسم های :

1.txt
2.txt
3.txt
...

که توی DirAssets هستند.

فقط کافیه توی فیلد matn اسم فایل رو بنویسید : 1.txt

و بخونیدش !

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فرض کنید شما 10 تا رکورد توی دیتابیس دارید که میخواهید برای هر کدوم از اونها توی فیلد matn یک فایل txt بزارید

خب 10 تا فایل txt دارید به اسم های :

1.txt
2.txt
3.txt
...

که توی DirAssets هستند.

فقط کافیه توی فیلد matn اسم فایل رو بنویسید : 1.txt

و بخونیدش !

ممنون . یعنی خود سیستم متوجه میشه که این اسم منبعش توی file هست ؟؟؟ من فک میکنم چیزی که چاپ کنه 1.txt  باشه . درست متوجه شدم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون . یعنی خود سیستم متوجه میشه که این اسم منبعش توی file هست ؟؟؟ من فک میکنم چیزی که چاپ کنه 1.txt  باشه . درست متوجه شدم؟

بله درسته . 1.txt رو چاپ میکنه ! بعدش شما میایید با ReadString میخونید همین مسیر که چاپ شده رو ... البته با پیشوند مسیر DirAssets

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله درسته . 1.txt رو چاپ میکنه ! بعدش شما میایید با ReadString میخونید همین مسیر که چاپ شده رو ... البته با پیشوند مسیر DirAssets

واقعا مچکرم آقای ایزدی . ببخشید وقتتون رو میگیرم. 

حالا اگه با blob کار کنم و فایل بزارم . اونوقت چطور مثلا توی یه لیبل چاپش کنم؟؟؟

آخه الان یه تست کردم ارور داد که blob به string تبدیل نمیشه. 

کدش رو میشه لطف کنید. 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله درسته . 1.txt رو چاپ میکنه ! بعدش شما میایید با ReadString میخونید همین مسیر که چاپ شده رو ... البته با پیشوند مسیر DirAssets

بعد از اینجاش ؟؟؟

File.Copy(File.DirAssets,"amir.sqlite",File.DirInternal,"amir.db")
	s.Initialize(File.DirInternal,"amir.db",True)
	cr=s.ExecQuery("select matn from tb")
	cr.Position=1
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عرض کردم الان نسخه Navicat بنده پشتیبانی نمیکنه از Add کردن توی Blob که Sample بدم

 

شما از همون روش DirAssets و نام فایل استفاده کنید

 

تاپیک کم کم داره چت باکس میشه :fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز از این راه میتونید برید

dim ss as string

ss = file.readstring(file.dirinternal,"1.txt")

label1.text = ss

با این کار مطالب توی فایل 1.txt رو متونید توی لیبل نشون بدید حالا بقیش با خودتون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...