رفتن به مطلب
  • 0

تفاوت ساب ها


Alizke

سوال

سلام خدمت شما

دوستان من اگر یه متغیر رو تو Process_Globals تعریف کنم چه فرقی داره که اونو تو Globals تعریف کنم؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

اگه تو Process_Globals  تععریف کنی تو کل اکتیویتی هات میتونی از اون متغیر استفاده کنی ولی اگه تو Globals تعریف کنی فقط تو همون اکتیویتی میتونی ازش استفاده کنی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

توی Sub Process_Globals متغیر نمی تونید تعریف کنید (البته شدن که میشه فقط منطقی نیست)! فقط یه سری موارد خاص مثل تایمر و... اونجا تعریف میشن

این که بیاید توی یه اکتیویتی و توی این قسمت یه متغیر تعریف کنید و بخواید توی یه اکتیویتی دیگه اون متغیرو فراخوانی کنید شدنی نیست

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که بیاید توی یه اکتیویتی و توی این قسمت یه متغیر تعریف کنید و بخواید توی یه اکتیویتی دیگه اون متغیرو فراخوانی کنید شدنی نیست

 

این قسمت جوابتون واسم یکم مبهمه.

گاهی برای کنترل یکسری از فرآیند ها نیاز میشه دوستم.

شما به وسیله تعریف متغییر در  Proccess_Globals  میتونید یکسری کارهارو بجای اینکه در چندین اکتیویتی انجام بدید میتونید در یک اکتویتی انجام بدید.کلا در جای مناسبش خوبه استفاده کرد.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...