sajad8888 819 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ به نام خدا خب امروز یه سورسی براتون تهیه کردم که میتونید با این سورس بخش ارتباط با ما یا نظر دهی خصوصی و کلا از این قبیل چیزا بسازید توجه داشته باشید یه ادرس ایمیلی گذاشتم این ادرس تستی هستش!!! و میتونید عوضش کنید سورس خیلی سادس روی بعضی چیزا کار نشده ولی خب برای شروع خوبه فایل های مورد نیازش هم قرار دادم راستی با تگ های html هم میتونید متن خودتون رو زیبا کنید مث <b> دانلود رمز فایل :Basic4android.org پسند یادتون نره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۴ دوستان حتما از این سورس استفاده کنید چون میخوام اموزش ثبت نام و فعال سازی حساب رو به شما بدم پس پیش نیاز اون آموزش این سورس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام. لطفا آموزش ثبت نام و فعال سازی حساب رو درست کن برادر. نیازمندش هستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام. لطفا آموزش ثبت نام و فعال سازی حساب رو درست کن برادر. نیازمندش هستم دوست عزیز یه نگاهی به تاریخ تاپیک بندازید! ضمنا ایشون از انجمن اخراج شدن ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.