رفتن به مطلب
  • 0

عکس گذاشتن


mostafa.kasiri

سوال

سلام

من چهطوری باید عکس با img view بزارم چند تا فیلم دیدم اما متوجه نشدم لطفا واضح توضیح بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

سلام

من چهطوری باید عکس با img view بزارم چند تا فیلم دیدم اما متوجه نشدم لطفا واضح توضیح بدید

با این کد

ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"esme ax.png"))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی اما الان من یک چیز رو متوجه نشدم 

DirAssets این چیه؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

DirAssets :  پوشه Files  موجود در پروژتون.

 

توصیه می کنم این اموزش هارو مشاهده کنید :

http://answercenter.ir/forum/37-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D9%87-%DA%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D9%87%D8%A7/

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این پیغام رو میده 

B4A version: 5.20
Parsing code.    Error
Error parsing program.
Error description: Undeclared variable 'imageview1' is used before it was assigned any value.
Occurred on line: 13 (Main)
ImageView1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"3.png"))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما متغییری و یا ایمیج ویویی با اسم ImageView1   تعریف نکردید

توصیه می کنم تموزش های گام ب گام رو ببینید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام 

من مشکلم با کد عکس حل شد 

اما وقتی اد فایل رو میزنم چیزی باز نمیشه که بهش ادرس بدم 

اما حالا یک مشکل دیگر دارم 

چه طوری عکس رو فول اسکیرین کنم برای همه ی گوشی ها

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه جوری من عکس رو فول اسکرین کنم؟ تواموزش هام نبود

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...