amirjun32 105 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ شرمنده روی پیکو نشد آپلود کنم. این برنامه ی جدید منه.لطفا نظرتنونو بگید ممنون میشم. http://uplod.ir/ceu31t07bbrq/1__khorasan_razavi.apk.htm این تصاویرش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام. بالاخره تمومش کردیا آفرین خسته نباشی. ولی روی گرافیک کار کن ، خیلی ضعیفه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ خسته نباشید هم استانی امکانات خوبه اما رو گرافیک بیشتر کارکنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ ممنون.ممنون از نظراتون. با کمک شما تموم شد. حقیقتش من خاستم تا حد امکان گرافیکش ساده باشه.بازم اگه طرح جالبی بنظرتون میرسه ممنون میشم بگید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ گرافیک ساده خوبه و برنامه سبک میشه ولی خب ساده نه بی رنگ و لعاب. روی رنگ بندی و ui هم کار کنید و از عکس های مناسب با کیفیتی استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ تبریک میگم برنامه خوبیه گرافیک 15 ایده 20 فقط خواهشن برنامه ها رو توی پیکوفایل آپلود کنین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ تبریک میگم برنامه خوبیه گرافیک 15 ایده 20 فقط خواهشن برنامه ها رو توی پیکوفایل آپلود کنین ممنون همشهری از نظرت. ولی من دوسه روزه با پیکو مشکل دارم.تا وسط آپلود میره باز از اول شروع میشه.باچند تا فایل و فرمت انتخاب کردم و لی نمیشه.فقط عکس میتونم روش آپلود کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.