milad19 113 ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۴ سلام خدمت تمامی دوستان بخخشید کسی ورژن 2 کتابخونه appcompat رو داره؟ ممنون میشم برا دانلود بذاریدش لینک سایت اصلی http://www.b4x.com/android/forum/threads/appcompat-make-material-design-apps-compatible-with-older-android-versions.48423/#content لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ خیلی عذر میخوام واقعا کسی نداره یا دسترسی نداره که دانلود کنه؟!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ من ورژن 1.00 رو دارم ، براتون آپلود کنم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون متاسفانه 1 و 1.1 باگ دارن و کامل نیستند من 1.1 رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.