mahfelsoft 130 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ با سلام خدمت همه دوستان . یک سوال دارم نمیدونم میشه یا نه . اما می پرسم شاید کسی بدونه . ببینید ما در یک اکتیوتی دوتا دکمه داریم مثلا دکمه "1" و دکمه "2" خوب حالا یه اکتیوتی دیگه هم داریم که دو تا لیست ویو توشه . لیست ویوی "1" و لیست ویوی "2" حالا ما توی اکتیویتی اول وقتی روی دکمه "1" کلیک میکنیم میخوام لیست ویوی "1" توی اکتیویتی دوم ظاهر بشه و وقتی روی دکمه "2" کلیک میکنیم میخوام لیست ویوی "2" توی اکتیویتی دوم ظاهر بشه . آیا میشه ؟ لطفا راهنمایی کنید . ممنون میشم. کمک بزرگی میکنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ آقا شایان لیست که برابر sh قرار نمی گیره !!!!!!! بعد شما توی رویداد کلیک دکمه نوشتی test2.sh startactivity چیزی نمی خواد ؟! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ دوستان بالاخره حل شد . من راهنمایی های همه رو انجام دادم اما متاسفانه باز لیست ها قاطی میشد یا قفل میکرد یا نصفه میومد . الان به ذهنم رسید بیام هر کدم از لیست ها رو توی یه پنل بزارم و بعد ویزیبل پنل ها تغییر بدم و کاری به لیست ها نداشته باشم . این کار رو کردم و برنامه بدون مشکل و قفل شدن ران شد . ممنون از همه موفق باشید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ آقا شایان لیست که برابر sh قرار نمی گیره !!!!!!! بعد شما توی رویداد کلیک دکمه نوشتی test2.sh startactivity چیزی نمی خواد ؟! من که نمیام کل کدها رو بنویسم فقط راهنمایی کردم با کمک دوستان و همت خودتون میتوانید درستش کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ دوستان حالا این مشکل حل شد و هر دو لیست ها توی دو تا پنل جدا مرتب قرار گرفتن و جوری که میخواستم ظاهر میشن . اما این بار یه مشکل دیگه پیش اومد در مورد سرچ توی این لیست ها . چون دوتا لیست هستن مشکل پیش میاد حالا این مشکل جدید رو توی یه تاپیک دیگه مینویسم با کمک هم حلش کنیم ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ببینید اگه می خواین اینجوری عمل کنید باید به صورت زیر عمل کنید If main.megdar = 1 Then کدهای لیست ویو 1 Else If main.megdar = 2 Then کد های لیست ویو 2 End IF یعنی به کلیک اول مقدار 1 رو می دیم توی رویداد کلیکش داخل هر اکتیویتی که قراره بره به اکتیویتی مورد نظرمون که لیست ویو 1 رو بیاره بالا و برای کلیک 2 هم مقدار 2 رو بده یعنی این طوری Sub Btn1_Click megdar = 1 StartActivity(titr) End Sub Sub Btn2_Click megdar = 2 StartActivity(titr) End Sub امیدوارم منظورم رو قشنگ متوجه شده باشی آقا عباس شما توی پست قبلیتون هم که همینو نوشته بودین . عرض کردم این رو امتحان کردم اما فقط واسه اکتیویتی اول که هر دو دکمه داخلشه عمل میکنه . بنده دو اکتیویتی دیگه هم دارم که توی یکیشون یه دکمه واسه رفتن به لیست 1 هست و توی اون یکی اکتیویتی یه دکمه واسه رفتن به لیست دو هست . کدها واسه این حالت اصلا درست عمل نمیکنن . یا لیست ها رو قاطی نشون میدن یا لیست ها رو جابجا نمایش میدن . واسه این راهی دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ خوب ببین شما بیا توی هر اکتیویتی که می خوای بعد از کلیک لیست ویو 1 نمایش داده بشه داخل رویداد کلیکش بزن main.megdar = 1 ------------------- اکتیویتی یک ( شامل دو دکمه . دکمه 1 برای ظاهر شدن لیست 1 و دکمه2 برای ظاهر شدن لیست2) دکمه یک رو مقدارش رو برابر 1 بذار و دکمه 2 رو کاری باهاش نداشته باش Sub Btn1_Click megdar = 1 StartActivity(titr) End Sub Sub Btn2_Click StartActivity(titr) End Sub اکتیویتی دو ( شامل یک دکمه برای ظاهر شدن لیست1) Sub Btn1_Click main.megdar = 1 StartActivity(titr) End Sub اکتیویتی سه ( شامل یک دکمه برای ظاهر شدن لیست2) Sub Btn2_Click StartActivity(titr) End Sub اکتیویتی لیست ها ( شامل دو لیست ویو1 و 2) Sub Btn1_Click main.megdar = 1 StartActivity(titr) End Sub Sub Btn2_Click StartActivity(titr) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ آقا شایان بنده فکر میکنم کدهایی که شما دادی کلا عمل نمیکنه و صحیح نیست . به همین خاطر گفتم اگر چیزی هست بفرمایید . دوستان دیگه اگر راهی به ذهنتون میرسه میشه راهنمایی کنید ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سلام شما ک کد همرو امتحان کردی کد ماروهم ی تست بزن فرض میکنیم شما 2تا اکتیویتی داری اکتیویتی اول Main و اکتیویتی دوم Dovom در اکتیویتی اول 2تا باتن داری و در اکتیویتی دوم هم 2تا لیست ویو اول در اکتیویتی دوم از داخل دیزاینر خاصیت Visible لیست ویو هارو False کنید و در Sub Global اکتیویتی دوم بنوییسید : Dim ListView1,ListView2 As ListView توجه کنید حتما ازDim استفاده کنید ن Private حالا در ساب دکمه های اول و دوم در اکتیویتی اول یا Main بنویسید : Sub Button1_Click Dovom.ListView1.Visible = True End Sub Sub Button2_Click Dovom.ListView2.Visible = True End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ بفرما یه سورس بسیار ساده درست کردم طبق همون روشی که گفته بودم 2list.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ این روش هم می شه اول توی Process_Globals یه متغییر بذار Dim megdar As String بعد بیا توی رویداد یکی از کلیک هات بزن مثلا megdar = 1 بعد توی Activity_Create اکتیویتی دوم بزن If main.megdar = 1 Then کدهای لیست ویو 1 Else کد های لیست ویو 2 End IF لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام راهنمایی های دوستان خوب بود میتونیم با یک متغییر بولین هم خیلی راحت کارمون رو انجام بدیم. اکتیویتی مربوط به دو دکمه : Sub Process_Globals Dim oneOrTwo As Boolean End Sub Sub btnOne_Clicke oneOrTwo = True StartActivity(ActivityMoredNazr) Activity.Finish End Sub Sub btnTwo_Click oneOrTwo = False StartActivity(ActivityMoredNazr) Activity.Finish End Sub حالا رویداد Activity_Create اکتیویتی که قراره لیست ویو نمایش داده بشه : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If Main.oneOrTwo Then ListView1.Visible = True Else ListView2.Visible = True End If End Sub موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ممنونم که جواب میدید . اما هیچ کدوم واسه من کار نکرد. کدهای آقا الیاس به این خط ارور میده : Dovom.ListView1.Visible = True سورس آقا عباس هم که فقط لیست ویو رو توی همون حالتی که شما درست کردی درست انجام میده . ببینید من مطالبم رو از دیتابیس گرفتم و لیست هام رو به این شکل تعریف کردم : If Main.meghdar = 1 Then List_matlab.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.RIGHT List_matlab.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.Black List_matlab.SingleLineLayout.Label.Left = List_matlab.SingleLineLayout.Label.Left - 10dip Dim cur As Cursor cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE id BETWEEN 1 AND 30") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i List_matlab.AddSingleLine2(cur.GetString("list"),cur.GetInt("id")) Next cur.Close Else if Main.meghdar = 2 Then list_matlab2.SingleLineLayout.Label.Gravity = Gravity.RIGHT list_matlab2.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.Black list_matlab2.SingleLineLayout.Label.Left = list_matlab2.SingleLineLayout.Label.Left - 10dip Dim cur As Cursor cur = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM mytable WHERE id BETWEEN 30 AND 50") For i = 0 To cur.RowCount-1 cur.Position = i list_matlab2.AddSingleLine2(cur.GetString("list"),cur.GetInt("id")) Next cur.Close End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ وقتی که کدها رو به این شکل که توی سورس فرمودین می نویسم لیست ها قفل میشن و دیگه اسکرول نمیشن و بعدا از چند بار ورود و خروج هم میبینی هر دو دکمه یک لیست رو نمایش میدن فقط . روی هر دکمه ای میزنم فقط لیست یک رو نمایش میده و اسکرول هم که نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ یه سوال برام پیش اومده شما دارید کتاب درست می کنید ؟؟؟؟ دیتابیستون نیاز به فصل بندی داره ؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ کتاب نیست . برنامه ای هست که توش یه سری مطالب هم داره . حالا من توی این بخشش دچار مشکل شدم . من به خاطر حالتی که نرم افزار داره میخوام لیستام این شکلی باشن . ببینید من حدود 12 تا دکمه دارم که هر کدوم یک لیست ویو نیاز دارن . من اگر بخوام برای هر دکمه یه اکتیوی درست کنم که لیستشو توش بزارم اصلا جالب نمیشه. به همین خاطر دنبال راهی هستم که لیست ها همه توی یه اکتیویتی باشن فقط هر کدوم طبق کلیک دکمه خودش ظاهر بشه . الان بنده یه سورس ساده آماده میکنم براتون میزارم. ولی اگه باز جوابی به ذهنتون رسید بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۴ ببین من یه آموزش گذاشته بودم توی سایت گفتم شاید به دردتون بخوره به اسم آموزش فصل بندی کتاب اینم سورس آموزش ببین شاید این به دردت بخونه test.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahfelsoft 130 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ پاسخ آقا عباس و آقا مجید هر دو کار کرد . اما یه نکته فقط زمانی لیست ها درست بالا میان که این کد رو برای ورود از یک اکتیویتی استفاده کنیم . اگر برای ورود از دو یا سه اکتیویتی به اکتیویتی لیست ها استفاده کنیم لیست ها رو هم ظاهر میشن و خراب میشن .ببینید ما مثلا 4 اکتیویتی داریم .اکتیویتی یک ( شامل دو دکمه . دکمه 1 برای ظاهر شدن لیست 1 و دکمه2 برای ظاهر شدن لیست2)اکتیویتی دو ( شامل یک دکمه برای ظاهر شدن لیست1)اکتیویتی سه ( شامل یک دکمه برای ظاهر شدن لیست2)اکتیویتی لیست ها ( شامل دو لیست ویو1 و 2)خوب حالا ما الان سه اکتیویتی داریم که توی هر کدوم دکمه هست برای ورود به اکتیویتی لیست ویو و ظاهر شدن لیست مورد نظر . وقتی کدهای دوستان رو برای هر سه تا اکتیوتی گذاشتم لیست ها قاطی باز میشدن و درست عمل نمی کرد . حالا راهی برای این قضیه دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اگه میتونید سورس رو پیوست کنید تا دقیقا بررسی شه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ ببینید اگه می خواین اینجوری عمل کنید باید به صورت زیر عمل کنید If main.megdar = 1 Then کدهای لیست ویو 1 Else If main.megdar = 2 Then کد های لیست ویو 2 End IF یعنی به کلیک اول مقدار 1 رو می دیم توی رویداد کلیکش داخل هر اکتیویتی که قراره بره به اکتیویتی مورد نظرمون که لیست ویو 1 رو بیاره بالا و برای کلیک 2 هم مقدار 2 رو بده یعنی این طوری Sub Btn1_Click megdar = 1 StartActivity(titr) End Sub Sub Btn2_Click megdar = 2 StartActivity(titr) End Sub امیدوارم منظورم رو قشنگ متوجه شده باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سلام اول بیا تو Sub Process_Globals End Sub یه متغیر از نوع String تعریف کن در اکتیویتی 2 لیست ویوو رو با متغیر مساوی کن در Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) End Sub در اکتیویتی این کار رو کن یکی از لیست ویوو هارو Visible رو false کن و دیگری True برو تو اکتیویتی اولی دیگه کدهایی که میخوای بنویس Sub Button1_Click test2.sh End Sub sh همون متغیری هست که تعریف کردیم در و test2 هم اسم اکتیویتی دوم ماست Sub Process_Globals End Sub موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahfelsoft 130
با سلام خدمت همه دوستان . یک سوال دارم نمیدونم میشه یا نه . اما می پرسم شاید کسی بدونه .
ببینید ما در یک اکتیوتی دوتا دکمه داریم مثلا دکمه "1" و دکمه "2"
خوب حالا یه اکتیوتی دیگه هم داریم که دو تا لیست ویو توشه . لیست ویوی "1" و لیست ویوی "2"
حالا ما توی اکتیویتی اول وقتی روی دکمه "1" کلیک میکنیم میخوام لیست ویوی "1" توی اکتیویتی دوم ظاهر بشه
و وقتی روی دکمه "2" کلیک میکنیم میخوام لیست ویوی "2" توی اکتیویتی دوم ظاهر بشه .
آیا میشه ؟
لطفا راهنمایی کنید . ممنون میشم. کمک بزرگی میکنید .
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.