RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ دوستان سلام به برنامه جدید من نظر میدید؟ چون هنوز سفارش دهنده برنامه تاییدش نکرده برنامه رو نمیذارم(قراره رایگان منتشر بشه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز من اصلا طرز کار برنامه رو متوجه نشدم! چه کاری انجام میده واسه کاربر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hossein7 82 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ببین گرافیکش بهت 15 میدم از نظر فونت هم بی یکان بود خیلی بهتر بود ایده نمر ای نمیدم چون سفارشیه فقط برنامت یه توضیحی بده چیکار میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ آهان فکر کنم واسه وبسایتش برنامه ساخته... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ یه وبسایته که خدمات شناسه ملی اینترنتی و کارت هوشمند ملی اینترنتی میده من روش کار با سایت و خدماتش رو تو برنامه توضیح دادم با صفحات لاگین به پنلش که با برنامه میشه رفت تو پنل لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.