علی علایی 161 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ لدفن یه آموزش ساخت فهرست تو در تو درست کنید آموزش آقای abbas2142و بقیه نمونه سورس ها رو دیدم ولی من میخام بیشتر از این ها تو در تو باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ خوب متوجه راهکار شما نشدم آخه سرفصل های من 60 تاس بعد زیر فصل هام خیله بیشتر از 1000 تاس با متن هاش گیج شدم چه کار کنم امکانش هست رو نمونه سورس خودتون که تو آموزش فصل بندی کتاب گذاشتید این تغییر بدید با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
abbas2142 557 ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ ببین شما اگه می خوای بیشتر از فصل بندی بتونید تو در تو فهرست درست کنید به نظر من ( شاید نظر من اشتباه باشه ) که خودم هم ازش استفاده کردم فقط شاید یکم کد نویسیتون زیاد بشه یه متغییر از نوع استرینگ درست کن مثل Dim megdar As String بذارش توی Sub Process_Globals خوب بعدش ما فرض می کنیم که شما می خواین توی منو تون بنویسید فصل اول فصل دوم فصل سوم . . . . فصل بیستم خوب برای هر کدم از این ها مقدار رو مساویه یه عددی میذاریم مثلا megdar=20 megdar =21 megdar =22 megdar =23 . . . megdar =30 خوب بعدش نیاز داریم که بهش بگیم بره داخل یه اکتیویتی مثلا titr خوب بعد توی Activity_Create می نویسیم ، مثلا If main.megdar = 1 Then If menu.megdar = 20 Then ListView1.AddSingleLine2("فصل اول در فصل اول",1) ListView1.AddSingleLine2("فصل دوم در فصل اول",2) Else If menu.megdar = 21 Then ListView1.AddSingleLine2("فصل اول در فصل دوم",3) ListView1.AddSingleLine2("فصل دوم در فصل دوم",4) ListView1.AddSingleLine2("فصل سوم در فصل دوم",5) ListView1.AddSingleLine2("فصل چهارم در فصل دوم",6) End IF خوب حالا واسه خواسیت کلیکشون توی لیست ویو کلیک می زنیم . مثلا if Value = 5 Then menu.megdar = 40 StartActivity(titr1) Else if Value = 6 Then menu.megdar = 41 StartActivity(titr1) Else if Value = 7 Then menu.megdar = 42 StartActivity(titr1) Else if Value = 8 Then menu.megdar = 43 StartActivity(titr1) Else if Value = 9 Then menu.megdar = 7 StartActivity(titr1) Else if Value = 10 Then menu.megdar = 8 StartActivity(titr1) Else if Value = 11 Then menu.megdar = 9 StartActivity(titr1) End If خوب بعد می تونی از داخل اکتیویتی titr1 همون کد های واسه فصل بندی رو بذاری فقط یادت باشه این megdar های آخری باید با مقدار های داخل اکتیویتی titr1 یکی باشه اومیدوارم منظورم رو متوجه شده باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
لدفن یه آموزش ساخت فهرست تو در تو درست کنید
آموزش آقای abbas2142و بقیه نمونه سورس ها رو دیدم ولی من میخام بیشتر از این ها تو در تو باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.