davood1382 302 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان تو انجمن جستجتو کردم کد جواب نمیداد میشه کاری کرد که کاربر یک ساعتی به من بده بعد من در اون ساعت به برنامم بگم یک صدایی پخش کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام سورسش رو دارم بگردم اگر پیدا کردم پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ تنها چیزی که میدونم اینه که با سرویس میشه اما چجوریش رو لطفا اساتید بگن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ خب ببینید واسه این چیزی که شما میخوایید باید یک تایمر داشته باشید که حداکثر هر یک ثانیه بیاد زمانی رو که ذخیره کردید رو با زمان فعلی مقایسه کنه و واسه پخش صدا هم دیگه یک متغییر MediaPayer تعریف می کنید و Play می کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ ممنون اگه میشه سورسی چیزی پیوست کنید ممنون تر میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان تو انجمن جستجتو کردم کد جواب نمیداد
میشه کاری کرد که کاربر یک ساعتی به من بده بعد من در اون ساعت به برنامم بگم یک صدایی پخش کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.