davood1382 302 ارسال شده در 5 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 سلام دوستان تو انجمن جستجتو کردم کد جواب نمیداد میشه کاری کرد که کاربر یک ساعتی به من بده بعد من در اون ساعت به برنامم بگم یک صدایی پخش کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 5 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 سلام سورسش رو دارم بگردم اگر پیدا کردم پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 5 دی، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 تنها چیزی که میدونم اینه که با سرویس میشه اما چجوریش رو لطفا اساتید بگن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 5 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 خب ببینید واسه این چیزی که شما میخوایید باید یک تایمر داشته باشید که حداکثر هر یک ثانیه بیاد زمانی رو که ذخیره کردید رو با زمان فعلی مقایسه کنه و واسه پخش صدا هم دیگه یک متغییر MediaPayer تعریف می کنید و Play می کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 5 دی، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2015 ممنون اگه میشه سورسی چیزی پیوست کنید ممنون تر میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
davood1382 302
سلام دوستان تو انجمن جستجتو کردم کد جواب نمیداد
میشه کاری کرد که کاربر یک ساعتی به من بده بعد من در اون ساعت به برنامم بگم یک صدایی پخش کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.