رفتن به مطلب
  • 0

کار با فراخانی


amirbeigi

سوال

سلام

آقا اول از همه لطفا لینک آموزش فراخانی رو ندید ...

میخوام بیاد دیتابیس رو بگیره

 یه استرینگ دارم که توش عدد هست  بعد بیاد این اون جدول با ای دی این عدد رو بیاره ...

یعنی اگه توی دیتابیس یه تیبیل دارم id و یه matn و یک title بیاد  اون آی دی که عددش توی استرینگ هست رو matn و تایتلشو بریزه توی یه استرینگ جدا

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

به این شکل میتونی استفاده کنی

Dim fara As Farakhani
fara.initialize("db.db","test",True)
s1 = fara.FarakhaniString("id",meghdar,"title")
s2 = fara.FarakhaniString("id",meghdar,"sms")

البته با روش اصلی دستت باز تره

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برادر شما دستور sql مگه استفاده نمیکنید؟

یه کوئری دارید بالاخره 

مگه اینکه از تسخه 3 فراخوانی استفاده کنید

این دستور ، دستوریه که میاد و تمامی مطالبی که ای دی شون برابر این استرینگ شماست رو پیدا میکنه

Sql رو هم خودتون میدونید دیگه

اگه مشکلی دارید، دقیق بگید مشکل رو تا من راهنماییتون کنم اگه بلد باشم

آقا من میخوام با فراخانی 3 بیام Title و SMS رو بریزم توی یه استرینگ ... و آی دی رو هم از یه استرینگ بگیره ...

از چه کدی باید استفاده کنم ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به این شکل میتونی استفاده کنی

Dim fara As Farakhani
fara.initialize("db.db","test",True)
s1 = fara.FarakhaniString("id",meghdar,"title")
s2 = fara.FarakhaniString("id",meghdar,"sms")

البته با روش اصلی دستت باز تره

الان جای مقدار اون استرینگمو بزارم ؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله
برادر

فقط مقدار میمونه که قرار بدید دیگه!!!

فقط مطمئن بشید که این مقداری که میذارید، عددی یا چیزی توش باشه که یه وقت اروری نگیره ازتون ...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارور داری؟

چی نشد؟

از کجا فهمیدی نشد؟

روش اصلی هم تست کنی خوبه

cur = sql.exequery("SELECT * FROM tbl WHERE id = " &meghdar)
for i = 0 to cur.RowCount - 1
cur.position = 0
s = cur.getstring("titr")
s1 = cur.getstring("sms")
next

قبلشم sql و کورزور رو تعریف و اینیشیالایز کن

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارور داری؟

چی نشد؟

از کجا فهمیدی نشد؟

Label1.Text = s1
s1 = Db.FarakhaniString("ID",IDT,"Title")
s2 = Db.FarakhaniString("ID",IDT,"SMS")

شرمنده من اول مقدار نمیدادم ...

ممنون مشکلم حل شد

دمتون گرم <3

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

سلام

"SELECT * FROM tbl WHERE id = '"& string &"'"

داداش من متوجه نشدم ... میشه توضیح بدید؟

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برادر شما دستور sql مگه استفاده نمیکنید؟

یه کوئری دارید بالاخره 

مگه اینکه از تسخه 3 فراخوانی استفاده کنید

این دستور ، دستوریه که میاد و تمامی مطالبی که ای دی شون برابر این استرینگ شماست رو پیدا میکنه

Sql رو هم خودتون میدونید دیگه

اگه مشکلی دارید، دقیق بگید مشکل رو تا من راهنماییتون کنم اگه بلد باشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...