amirjun32 105 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. من توی برنامم از هیچ مجوزی واسه ارسال پیام یا دسترسی به لیست تماس استفاده نکردم. واصلا هم نیازشون ندارم.ولی زمانی که میخاد نصب بشه،نشون میده که به این مجوزا دسترسی داره.توی مانفستمم هیچ تعریفی نکردم. کسی میئدونه چرا این مجوز فعاله؟آیا احتمالش هست که مربوط به نوتیفیکیشن پارسه باشه یانه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ مشکلش رو فهمیدم.دقیقا به همون واتس آپ گیر داده بود و مجوز مربوز به همون بوده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirbeigi 192 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. من توی برنامم از هیچ مجوزی واسه ارسال پیام یا دسترسی به لیست تماس استفاده نکردم. واصلا هم نیازشون ندارم.ولی زمانی که میخاد نصب بشه،نشون میده که به این مجوزا دسترسی داره.توی مانفستمم هیچ تعریفی نکردم. کسی میئدونه چرا این مجوز فعاله؟آیا احتمالش هست که مربوط به نوتیفیکیشن پارسه باشه یانه؟ فکر کنم شما یه جایی توی برنامتون یه PhoneSMS تعریف کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali2 115 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام فایل مانیفیست از پوشه Objects رو باز کن و ببین چه دسترسی هایی فعاله و بعد اون دسترسی که مجاز نیست رو غیر فعال کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. من توی برنامم از هیچ مجوزی واسه ارسال پیام یا دسترسی به لیست تماس استفاده نکردم. واصلا هم نیازشون ندارم.ولی زمانی که میخاد نصب بشه،نشون میده که به این مجوزا دسترسی داره.توی مانفستمم هیچ تعریفی نکردم. کسی میئدونه چرا این مجوز فعاله؟آیا احتمالش هست که مربوط به نوتیفیکیشن پارسه باشه یانه؟ به احتمال زیاد در برنامت از ارسال sms استفاده کردی حالا ممکنه ارتباط با ما با شه یا این چیزا به هرحال باید در سورس خودت بگردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ ن خب ،من از ارسال اس ام اس استفاده نکردم.فقط واتس آپ رو توی برنامم استفاده کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ ن خب ،من از ارسال اس ام اس استفاده نکردم.فقط واتس آپ رو توی برنامم استفاده کردم. درمورد این واتس اپ بیشتربگو شاید مشکل این باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ درمورد این واتس اپ بیشتربگو شاید مشکل این باشه دقیقا به جای ارسال پیامک،کاربر رو میاری روی چت واتس شماره ی خودت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ مشکلش رو فهمیدم.دقیقا به همون واتس آپ گیر داده بود و مجوز مربوز به همون بوده بسیار خوب اگه مشکلتون حل شد تاپیک رو درحالت پاسخ قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام. اگه هنوز زیاد اذیت میکنه میتونی با اضافه کردن این دستور توی مانیفست ، این دسترسی رو پاک کنی. RemovePermission(android.permission.SEND_SMS) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amirjun32 105
سلام.
من توی برنامم از هیچ مجوزی واسه ارسال پیام یا دسترسی به لیست تماس استفاده نکردم.
واصلا هم نیازشون ندارم.ولی زمانی که میخاد نصب بشه،نشون میده که به این مجوزا دسترسی داره.توی مانفستمم هیچ تعریفی نکردم.
کسی میئدونه چرا این مجوز فعاله؟آیا احتمالش هست که مربوط به نوتیفیکیشن پارسه باشه یانه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.