alirezaffff 112 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام این ارور چی میگه همه راهیی که به ذهنم رسید رو انجام دادم ولی خوب کار نکرد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی از شما ها API 8 رو داره لطفا دارید بدید ممنون بفرما لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ دوستان من کد تم رو ورداشتم رفع نشد. حالا چیکار کنم؟ اندرویدی که دارم هم 2.3 و 4.2 دوتاشو امتحان کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ṃя ṀồԊαϻϻәƊ Ҭυяӄ 6 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام و درود دوستان میشه بهم راهنمایی کنید مشکل از چیه قبلا که ارورر نمی داد تو ران ولی الان این ارورر میده ممنون میشم راهنماییم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ با سلام اینم از حل مشکل شما هر ورژن از بیسیک یک کتابخانه مخصوص ورژن خودش رو داره که b4a 5.20 کتابخانه ورژن زیر رو میخواهد Core 4.92 هست الان که توجه کنید میبینید که ورژن Core شما یا اینه یا کمتر از این برای حل این مشکل شما باید بیسیک فور اندروید رو یک بار دیگه در محل نصب قبلی ، دوباره نصب کنید و محل کتابخانه هارو باید همون محل بیسیک رو بدید C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries موفق باشید پسند فراموش نشود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ṃя ṀồԊαϻϻәƊ Ҭυяӄ 6 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ با سلام اینم از حل مشکل شما هر ورژن از بیسیک یک کتابخانه مخصوص ورژن خودش رو داره که b4a 5.20 کتابخانه ورژن زیر رو میخواهد Core 4.92 هست الان که توجه کنید میبینید که ورژن Core شما یا اینه یا کمتر از این برای حل این مشکل شما باید بیسیک فور اندروید رو یک بار دیگه در محل نصب قبلی ، دوباره نصب کنید و محل کتابخانه هارو باید همون محل بیسیک رو بدید C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\Libraries موفق باشید پسند فراموش نشود با سلام ایول شایان جان مشکل من رفع شد ! پسند کافی نبود ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام و درود دوستان میشه بهم راهنمایی کنید مشکل از چیه قبلا که ارورر نمی داد تو ران ولی الان این ارورر میده ممنون میشم راهنماییم کنید. برادر من چرا سوال خودتون رو تاپیک دیگران میپرسید یه نگاهی به قوانین بکنید بد نیست ها با سلام اینم از حل مشکل شما موفق باشید اقا شایان گل ماهم تا یه سوال پرسیده میشه دل میسوزه جواب میده :gol: دوستان من کد تم رو ورداشتم رفع نشد. حالا چیکار کنم؟ اندرویدی که دارم هم 2.3 و 4.2 دوتاشو امتحان کردم. راستش به ارور شما بر نخوردم تا حالا ولی به نظرم بیسیک رو پاک کن دوباره نصب کن باید حل بشه فک کنم مشکل دسترسی به فایلی چیزی داره راستی api خودتو امتحانی بالاتر از 14 بزن ببین حل میشه انگار به منیفست ارور داخل ( عکس پایین ) راستش زیاد واضح لود نشدند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام بیسیک رو اگه دوباره نصب کنند درست نمیشه باید نصب شه و محل کتابخانه اصلی هم برنامه داده بشه ربطی هم به API هم نداره ----------------------------- برادر من چرا سوال خودتون رو تاپیک دیگران میپرسید یه نگاهی به قوانین بکنید بد نیست ها اتفاقا بهترین کار رو کردند چون اگه تاپیک میزدند ، دوتا تاپیک مثل هم میشد و تاپیک اقا محد پاک میشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام این ارور چی میگه همه راهیی که به ذهنم رسید رو انجام دادم ولی خوب کار نکرد. ارور برای تم هلو هستش اندرویدی که خروجی میگیرید از این تم پشتیبانی نمیکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ تم holo روی اندروید های بالا امکان استفاده نیست -------------------------------- AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="5" android:targetSdkVersion="14"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") SetApplicationAttribute(android:theme, "@android:style/Theme.Holo.Light") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alirezaffff 112 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان کسی از شما ها API 8 رو داره لطفا دارید بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
alirezaffff 112
سلام این ارور چی میگه همه راهیی که به ذهنم رسید رو انجام دادم ولی خوب کار نکرد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.