Ehsaan 87 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ این برنامه به شما این امکان را میدهد که به راحتی فایلهای نصبی برنامهها (APK) را استخراج و با کاربران دیگر به اشتراک بگذارید. از ویژگیهای این برنامه میتوان به: * سبکبودن (برخلاف برنامههای مشابه) * عدم وجود تبلیغات و پیشنهادات تجاری * بدون نیاز به روت گوشی اشاره کرد. این برنامه برای کارکردن به حافظه خارجی (SD Card) نیاز دارد و برنامهها در مسیر YourApps در اسدیکارت ذخیره میشوند. مدت زمان استخراج فایلنصبی اپلیکیشنها، بستگی به حجم آنها دارد. متأسفانه برنامه به علت سیاستهای چرند بازار رد شد که برنامهای با رابطکاربری در حد -1 رو تایید میکنه، اما این برنامه رو با وجود تایید مشابههاش تایید نکرد. واقعاً تأسفآوره. این اپلیکیشن با Google Android Studio نوشته شده، همچنین سورس اپلیکیشن در گیتهاب نگهداری میشه، دوستان علاقهمند میتونن سورس اون رو استفاده کنن. لینک مخزن گیتهاب دانلود APK نسخه 1.1 برنامهی بعدی (20% پیشرفت): Doctor Application لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ باریکلا. ایده وجود داره ولی بازهم دانلود خوبی میشه و وقتی هم دانلود شد واقعا استفاده میشه از برنامه. گرافیکم عالیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ باریکلا. ایده وجود داره ولی بازهم دانلود خوبی میشه و وقتی هم دانلود شد واقعا استفاده میشه از برنامه. گرافیکم عالیه. ممنون، متأسفانه در بازار تایید نشد. به نظرتون اگه در مارکتهای دیگه منتشر بشه، شانسی برای دانلود داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام Angelhom شما میدونین چطور تو بیسیک باید یه برنامه دیکامپایل شده رو کامپایل کرد؟؟؟ و سوال بعدی : اساس کار این برنامه چجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۴ سلام Angelhom شما میدونین چطور تو بیسیک باید یه برنامه دیکامپایل شده رو کامپایل کرد؟؟؟ و سوال بعدی : اساس کار این برنامه چجوریه؟ والا سوال اولتون اینجا جاش نیست و منم بلد نیستم، از اساتید انجمن بپرسید. سوال دومتون هم منظورتون رو نگرفتم، دقیقاً کجای برنامه اساس کارش چجوریه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alinoori 123 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ منظورم از اساس کار:چطور میشه فایل خام رو در اورد البته اگه دوست دارید جواب بدید.خیلی به این امکان نیاز دارم .هزینه هم پرداخت میکنم در مورد سوال اولم قبلا تو انجمن پرسدیدم نتیجه نداشت .دیدم شما یکم تو این مبحثها هستید .واسه همین از شما سوال کردم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۴ منظورم از اساس کار:چطور میشه فایل خام رو در اورد البته اگه دوست دارید جواب بدید.خیلی به این امکان نیاز دارم .هزینه هم پرداخت میکنم در مورد سوال اولم قبلا تو انجمن پرسدیدم نتیجه نداشت .دیدم شما یکم تو این مبحثها هستید .واسه همین از شما سوال کردم. اساس کار، چیز خاصی نیست. خود اندروید برا هر برنامهای یه مسیر به APK اون میده (چون اندروید APK هر برنامه رو اتوماتیک ذخیره میکنه) و من با آبجکت File جاوا اون رو کپی کردم به مسیر دلخواه خودم. سورس رو میتونید در گیتهاب ببینید، همه چیز توضیح داده شده. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.