mr.creator 10 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ سلام این ارور به خاطر چیه منو کفری کرده invalid double:"" دارم سعی میکنم که برای فیلد های تاریخ و زمان محدودیت ایجاد کنم ولی هی این ارور لعنتی رو میده :| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali110 10 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من در برنامه قسمت منوی پروجکت رو میزنم وبه روی قسمت پکیج نییم که میرم اطلات کتاب رو اونجا میزنم اما هنگام تایید ویا okبا ارور Invalid name مواجه میشم درضمن اگه این قسمت رو امجام ندم مشکلی پیش میادلطفا اگه میتونید راهنماییم کنید. باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ چه اطلاعاتی رو اونجا میزنی؟(اگه میشه پکیج نیم و ... رو اینجا بزار) منم با این مشکل موجه شدم ولی اطلاعات رو تغییر دادم درست شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۳ بالاخره با کلی آزمایش و خطا فهمیدم مشکل چیه مشکل اینجاست که اگر فایل php ما با فرمت utf8 ذخیره شده باشه خطا می زنه اما اگر با فرمت ANSI باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali110 10 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ [قسمت اول که چیزی نمینویسم قسمت دوم اسم کتاب رو به انگلیسی می نویسموقسمت سوم با توجه به فیلم آموزشی که گرفتم از قسمت ir.perseincg.bookوبقیه اسم کتاب رو مینویسم ودر هنگام okارور invalid name رو میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۴ یک روش دیگر برای افرادی که نیاز به فرمت utf-8 دارن وجود داره که انم ذخیره به صورت utf-8 with bom هست این فرمت در کدام برنامه ساپورت میشه و میتونیم با این سیو کنیم . ایا این با ASCI یک نوع فرمت دارند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alireza_hsi 160 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ بالاخره با کلی آزمایش و خطا فهمیدم مشکل چیه مشکل اینجاست که اگر فایل php ما با فرمت utf8 ذخیره شده باشه خطا می زنه اما اگر با فرمت ANSI باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد. فکر کنم این تاپیک قدیمی باشه اما چون من امروز به این مشکل خوردم بدون توجه به نوع فرمت سیو کردن و 4 ساعت ملق خوردم...فکر میکنم دوستان که با فایل تکست کار میکنن بهتره این مورد رو یاد بگیرند تا الاف نشن. ممنون از شما دوست عزیز بخاطر ارسال پاسخ سوال خودتون. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Intelligent 93 ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۳ درود برنامه رو روی حالت debug کامپایل کن و متن کامل ارور و خطی که برنامه سرش استوپ میشه رو اینجا بذار شاید برنامه نویس(!) باشیم ولی غیب گو نیستیم برادر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ منم درست همین مشکل رو دارم وقتی یک عدد رو از وب سرویس می گیرم و با msgbox نمایش میدم یک عدد اعشاری هست مثل این 6.78555155 ولی وقتی می خوام همین رشته رو به متغیر double منتقل کنم خطای invalid double میده لطفاً راهنمایی کنید Debug هم کردم از همون سطری که می خواد رشته دریافتی رو منتقل کنه به double خطا می گیره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ یک روش دیگر برای افرادی که نیاز به فرمت utf-8 دارن وجود داره که انم ذخیره به صورت utf-8 with bom هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امیرنیوکی 147 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ همون عددی که از وب سایت میگیرین همون ابتدا مساوی با double قرار بدین که این مشکل پیش نیاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ نمیدونم برای چی بود دقیقا ولی میدونم باید یه f آخر عددهایی که ار نوع double هستن بزاری یعنی ایننمیدونم مطمعن نیستم این بود یا چیز دیگه ولی شما اینم امتحان کنید*ناز*) double=4.56987f; لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jeqele 563 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ این ارور مال وقتیه که رشته ای که از وب میگیرید احتمالا یه حرف یا کاراکتر یا هر چیزی غیر از عدد توش باشه مثلا سمی کالن(;) مقدارو بریزین توی یه فایل استرینگ و با دیباگ دقت کنیین ببینین دقیقا چی رو بر می گردونه. تابع NumberFormat رو هم یه نگاهی بندازین چیز خوبیه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اینم نشد. هر کاری می کنم نمیشه عدد روی میگیرم ذخیره می کنم دوباره فراخوانی می کنم هنگام نمیایش درسته ولی تبدیل به double نمیشه. گرفتار شدم به خاطر این لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ham3da 24 ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ویرایش پست هم عمل نکرد دوباره از نوع پیام میدم. عددی که بر می گردونه دقیقاً این هست و هیچ چیزی هم اضافه و و کم نیست چون اول و آخرش رو علامت گذاری کردم دیدم اضافه نداره چیزی 6.7507407407 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mr.creator 10
سلام
این ارور به خاطر چیه منو کفری کرده
invalid double:""
دارم سعی میکنم که برای فیلد های تاریخ و زمان محدودیت ایجاد کنم ولی هی این ارور لعنتی رو میده :|
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
14 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.