diamond.moradi 4 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ چرا اطلاعات موقع فراخوانی توی قالب بصورت ؟ نشون میده من همه کارای که میدونستم کردم بازم نشد وقتی اطلاعات از دیتابیس فرا خوانی میکنم توی قالب به صورت علامت سوال نشون میده از uft8 and encode note pad++ and phpmyadmin اقدام کردم هیچ کدوم نشد مشکلش کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sepehrb4a 21 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ دوست عزیز به قول دوستمون چیچی؟کجا؟کی؟براچی؟ توضیح خیلی بیشتری باید بدید عنوان تاپیک اصلا مناسب نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
diamond.moradi 4 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ وقتی اطلاعات از دیتابیس فرا خوانی میکنم توی قالب به صورت علامت سوال نشون میده از uft8 and encode note pad++ and phpmyadmin اقدام کردم هیچ کدوم نشد مشکلش کجاست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajad8888 819 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ وقتی اطلاعات از دیتابیس فرا خوانی میکنم توی قالب به صورت علامت سوال نشون میده از uft8 and encode note pad++ and phpmyadmin اقدام کردم هیچ کدوم نشد مشکلش کجاست کد هاتو قرار بده ببینیم با چه روشی فراخونی کردی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsaan 87 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اگه خودت کد زدی، قبل اینکه SELECT کنی، کوئری زیر رو اجرا کن: SET NAMES utf8; اگه هم توی phpmyadmin به صورت ? میاره، برو توی پی اچ پی مایادمین، تیبلت رو انتخاب کن، در قسمت Structure قسمت collation رو بزارش روی utf8_general_ci موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.