koke_sa 43 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام لینک زیر رو ببینید. گفته برای گرفتن اسکرین شات به دسترسی روت نیاز هست . من برام مهم نیست دسترسی روت بخواد یا نه . فقط کدی میخوام که بشه باهاش اسکرین شات از خود گوشی گرفت . دقیقا مثل نگه داشتن دکمه پاور و ولوم . چه تغییری باید به کد بدم ؟ http://www.b4x.com/android/forum/threads/taking-a-screenshot-via-shell-command.27212/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سلام لینک زیر رو ببینید. گفته برای گرفتن اسکرین شات به دسترسی روت نیاز هست . من برام مهم نیست دسترسی روت بخواد یا نه . فقط کدی میخوام که بشه باهاش اسکرین شات از خود گوشی گرفت . دقیقا مثل نگه داشتن دکمه پاور و ولوم . چه تغییری باید به کد بدم ؟ http://www.b4x.com/android/forum/threads/taking-a-screenshot-via-shell-command.27212/ سلام. خدمت شما Dim Obj1, Obj2 As Reflector Dim bmp As Bitmap Dim c As Canvas Dim Obj1, Obj2 As Reflector Dim Out As OutputStream Obj1.Target = Obj1.GetActivityBA Obj1.Target = Obj1.GetField("vg") bmp.InitializeMutable(Activity.Width, Activity.Height) c.Initialize2(bmp) Dim args(1) As Object Dim types(1) As String Obj2.Target = c Obj2.Target = Obj2.GetField("canvas") args(0) = Obj2.Target types(0) = "android.graphics.Canvas" Obj1.RunMethod4("draw", args, types) Out = File.OpenOutput(File.DirRootExternal & "/" , "m.jpg", False) bmp.WriteToStream(Out, 100, "JPEG") Out.Close سوالی بود بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ درود بر شما اولا این ک عنوان تاپیک هایی مانند لطفا بیا تو و فوری و لطفا کمک کنید و از این قبیل زیاد جالب نیست و فکر نمیکنم تاثیری در روند انجام کار شما داشته باشه نکته دوم هم اینه ک بنده با گوشی هستم و الان دسترسی ب سیستم ندارم درمورد اسکرین شات واستون ی ساب میذارم شما خودتون تایپ کنید گمون میکنم مشکلتون حل بشه اول کتابخانه Reflection رو فعال کنید در ساب دکمه مورد نظر واسه شات گرفتن هم بنویسید TakeScreenShot عکس کدارو در لینک زیر ببینید : http://s5.picofile.com/file/8216175934/Screenshot_2015_10_08_15_11_30 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koke_sa 43 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ من واقعا دیگه نمیدونم منظورم رو چطور برسونم که دقیق متوجه شن . من نمیخوام از اکتیویتی عکس بگیرم میخوام از هوم گوشی یا هرچیزی روی هوم گوشی هست عکس بگیرم یع حالتی که اکتیویتی پشتش شیشه ای باشه که هوم گوشی مشخص بشه . ببنید شما در هر کجا از گوشی دکمه پاور و ولم رو نگه دارید از همونجا براتون عکس میگیره منم میخوام بنامم همینکار رو انجام بده . این سورسی که شما دادید رو خودم دارم و فقط از اکتیویتی عکس میگیره . من یه جا خوندم برای اینکار نیاز به دسترسی روت داریم خب سورسش رو پیدا نمیکنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ من واقعا دیگه نمیدونم منظورم رو چطور برسونم که دقیق متوجه شن . من نمیخوام از اکتیویتی عکس بگیرم میخوام از هوم گوشی یا هرچیزی روی هوم گوشی هست عکس بگیرم یع حالتی که اکتیویتی پشتش شیشه ای باشه که هوم گوشی مشخص بشه . ببنید شما در هر کجا از گوشی دکمه پاور و ولم رو نگه دارید از همونجا براتون عکس میگیره منم میخوام بنامم همینکار رو انجام بده . این سورسی که شما دادید رو خودم دارم و فقط از اکتیویتی عکس میگیره . من یه جا خوندم برای اینکار نیاز به دسترسی روت داریم خب سورسش رو پیدا نمیکنم . من سایت مرجع رو هم نگاهکردم خود اقای ارل گفتن ک امکان پذیر نیست بازم شما سایت مرجع رو بررسی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirjun32 105 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ من واقعا دیگه نمیدونم منظورم رو چطور برسونم که دقیق متوجه شن . من نمیخوام از اکتیویتی عکس بگیرم میخوام از هوم گوشی یا هرچیزی روی هوم گوشی هست عکس بگیرم یع حالتی که اکتیویتی پشتش شیشه ای باشه که هوم گوشی مشخص بشه . ببنید شما در هر کجا از گوشی دکمه پاور و ولم رو نگه دارید از همونجا براتون عکس میگیره منم میخوام بنامم همینکار رو انجام بده . این سورسی که شما دادید رو خودم دارم و فقط از اکتیویتی عکس میگیره . من یه جا خوندم برای اینکار نیاز به دسترسی روت داریم خب سورسش رو پیدا نمیکنم . اها،شرمنده بد متوجه شدم.باشه.دنبالش هستم.پیدا شد میفرستم همینجا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koke_sa 43 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ یه سوال فقط توی b4a امکان پذیر نیست ؟ سوال دوم روشی هست که بشه دکمه پاور و دکمه ولوم رو همزمان صدا زد ؟ مثلا یک دکمه روی صفحه بزاریم با رویداد کلیک کدی باشه که بشه دکمه پاور رو صدا زد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۴ فکر نمیکنم بشه دکمه پاور و ولوم گوشی رو باهم باهاش کاری انجام داد ولی دکمه ولوم رو میشه ب تنهایی استفاده کرد : Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'return true if you want to consume the event Select KeyCode Case KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_UP Log("Up") Return True Case KeyCodes.KEYCODE_VOLUME_DOWN Log("Down") Return True End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.